Vaknare än vanligt

I samarbete med Vitamin Well

IMG_5095

IMG_5096

IMG_5106

IMG_5113

IMG_5117

Här kommer fem bilder från mitt senaste dygn!

Igår eftermiddag mötte jag upp LinnStrandvägen 1 för ett glas bubbel och lite tjejsnack. Vi pratade om bemötandes på sjukhus och lite märkliga erfarenheter vi har från dessa platser. Typ när Linn fick ryggskott på en nattklubb i Marbella och blev utburen från klubben in i en ambulans på en träplanka, haha. För att sedan få noll hjälp på sjukhuset tills hon lyckades nysa och i nysningen knäcka upp ryggen så att hon kunde gå igen (!). Hehe.

Efter vårt glas promenerade vi upp till Hamburger Börs där vi fick äran att vara första publikrepet på Dannys show! Den var härlig och slutade i dansfest för samtliga på plats, älskar ändå spontandans på Hamburger Börs en torsdag? Efter showen tackade jag för mig och promenerade hem, hade sån träningsvärk och D verkar ha pajat något i ryggen pga överansträngning, så vi somnade som två riktiga pensionärer, ojandes innan klockan tio.

I morse vaknade jag utvilad vid åtta när det plingade på dörren. Ett efterlängtat bud! Jag håller i ett jätteroligt event med Vitamin Well om ett par veckor och här är alltså inbjudan som gick ut till gästerna igår och idag. VW lanserar en ny smak, Awake, så då valde vi att arrangera glowing yoga! Alltså morgonyoga i mörker där man målar på sin kropp i neonljus som lyser i mörkret. Så häftigt ska det bli att testa! I frukostbudet låg nya Awake, frukost i form av macka och kokosgröt från Urban Deli samt en liten lysande skylt med texten ”Vaknare än vanligt”. Mysigt va! Och en perfekt start på denna härliga fredag.

  1. Men vaaaa?! Har också så jävla ont i ryggen och de säger på vårdcentralen att jag har överansträngt den och skickade hem mig med tabletter, men tabletter kommer ju inte bota orsaken! Blir så trött. Har han varit iväg med ryggen och fått några bra tips du kan dela med dig av? :-(((

    Stor kram!

  2. Hej hej,
    Jag har en liten fråga. Det kanske är en aningens korkad fråga…
    Du som bloggar och har många samarbeten, blir sponsrad mm, kanske kan svara på denna fråga.
    Varför är det sån ovilja eller okunskap, bland bloggare, instagramfolk mfl att märka upp sina inlägg med
    ”I SAMARBETE MED” ”SPONSRAT INLÄGG” mm?? Jag förstår att du inte kan svara exakt varför andra inte vill märka upp inlägg. Men du kanske kan ge din syn på det? Är det något jag missat, är det jobbigt att märka upp inlägg, tror man att det ger mindre läsare?
    Jag tycker du är jätteduktig på det och diggar din blogg massor! Har precis laddat ner Bonusway-appen :).
    Nu för tiden så borde väl det vara enkelt att märka upp inlägg. Speciellt om det finns risk att man blir anmäld för att vara otydlig.
    Högst upp i inlägget med tydlig text. Många verkar ha problem med det. Jag störs absolut inte av sponsrade inlägg eller samarbeten. Det är 2017 och det är så det ser ut. Antingen gillar man läget eller håller sig borta från sociala medier :).
    Kram och trevlig helg

    1. Fast det här inlägget borde vara märkt i samarbete med Vitamin Well. Men håller med i sak, många bloggar riktar sig till unga människor och det är superviktigt att det är tydligt vad som är spons och inte. Jag tror snarare att de som gör detta korrekt märker större försäljningssiffror på rekommenderade produkter än de som slarvar eftersom det ökar trovärdighet.

      1. Hej Anna! Jag visste inte om jag skulle märka det eller inte – det ingår inte i samarbetet med VW men å andra sidan så skriver jag ju om ett varumärke som jag samarbetar med för närvarande. Knepigt det där… du har helt rätt i att korrekt marknadsföring bidrar till bättre försäljningssiffror! Det ökar trovärdigheten och man slipper känna sig lurad som läsare. Kram!

        1. Läsare som inte är inne regelbundet ska lätt kunna identifiera samarbeten. Varje inlägg ska markeras även om det är ett samarbete som pågår länge.

  3. Undrar som så många andra. Vad är det du har på dig? Jäklar vad snyggt! Alltid lika fint klädd. Ha en fin kväll! 🙂

  4. Du nämner ju VW och deras nya produkt OCH lägger ut bilder på det. Varför skriver du inte då,” i samarbete med?”

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi