I samarbete med Mathem
Här kommer en mat-vlogg som ni har önskat! Kort, enkel och smarrig. Precis som receptklipp ska vara tycker jag! Hoppas att ni gillar det. Jag slänger ihop en pumpasallad med parmesan och receptet till detta hittar ni här (klick!). Den blev så himla god, krämig och härlig så jag rekommenderar er alla där ute att testa den! Mer grönt i vardagen!
Hej! Kul med videoklipp 🙂 MEN vart har du köpt salladfatet? Blev kär i den.
Kram
Hahaha så söt Mikaela!! Det verkar så gott men Gud va långsamt du hackar grejer??
Tycker du? Är du kock? Jag hackar grönsaker i Fornis takt. Varför stressa ifall man skär sig? 🙂 Jag vill också laga den där salladen! Den såg god och enkel ut att göra!
Hur tänkte du nu? Exakt vad ska Michaela med den informationen till? Hon hackar ”långsamt”, jaha? Förstår inte varför du känner att du behöver poängtera något så obetydligt. Varför inte bara nöja sig med att receptet verkar gott?
Åhh den ska jag prova!! Men tips till dig, jag jobbar i mataffär och vet några knep gällande livsmedel. Ha inte tomater i kylskåpet! Då förlorar den både sin färg, smak och näring 🙁 likaså basilikan, den vissnar snabbt i kylskåpet och får bruna fläckar. Den ska man ta hand om som en fin snittblomma 🙂
Åh tack för tipset! Jag älskar ju tyvärr kalla grönsaker och frukter men kanske måste vänja av mig med det kylskåpskalla 🙂 puss!
vart kommer din skjorta ifrån?:)
åh det undrar jag också!!!
Så gullig video, gillar verkligen den här typen av samarbeten som känns ”du” liksom! Ett litet tips är att inte skrapa av grönsaker och sånt med själva knivseggen utan göra det med ovansidan istället (alltså hålla kniven upp och ner), mkt bättre för knivbladet. Så du slipper slita extra på en fin kniv 🙂
Åh, älskar att du känns så naturlig och avslappnad och vågar skämta massor! Blir så lätt tillgjort ibland när folk vloggar eller gör matvideos 🙂 Massa tummar upp!