Tryffelrisotto, bellinis och ett skinande Stockholm

img_5693.jpg

Ni kanske minns att jag skulle jobba hemifrån i fredags? Sagt och gjort, jobbade undan på morgonen i en rasande fart och sen gick jag ut på en långpromenad i solen med Amanda och Chloé. När jag kom hem åt jag bananpannkakor till lunch och fortsatte jobba.

img_5698.jpg

Sen kom kvällen och då fixade jag i ordning lägenheten eftersom det var middagsdags.

img_5727.jpg

D var på jobbfest så Amanda, Chloé och Steffi kom över på middag!

img_5701.jpg

Jag lagade tryffel och svamp-risotto.

img_5703.jpg

Mums så gott det var. Toppade med en näve ruccola för man älskar ju att toppa maten med en näve grönt.

img_5728.jpg

Vilken mysig kväll det var – bara massa kärlek med mina fina vänner.

img_5706.jpg

När lördagsmorgonen kom gick jag upp för att ställa fram frukost åt oss. Färskt bröd med avokado och tryffelsalami, nom nom.

img_5717.jpg

När klockan slog brunch (vanligtvis kl 14 i min värld) gick jag upp till Broms för att träffa Danni. Vi började med bellinis och lemonad!

img_5721.jpg

Sen snackade vi bort ett par timmar, riktigt trevlig tjejlunch blev det! Hatar ju inte att prata…

img_5725.jpg

Lillskrollan med sin mamma kom också förbi och sa hej sista timmen, hon blir bättre och bättre på att posa <333

img_5731.jpg

Efter hundra timmar på Broms gick jag upp till Sam och Emma där D spelade tv-spel, så gick vi och handlade alla tillsammans innan jag och D gick hem till oss och åt minipizza.

img_5734.jpg

Sen tittade vi på film innan vi somnade sött vid midnatt.

img_5742.jpg

Söndag! Vaknade av att solen sken in – nu vänder det hörrni! Åt avokadomackor till frukost.

img_5755.jpg

Men snabbt därefter tog vi oss ut på en promenad istället. En otroligt härlig dag, söndagen i Stockholm, och jag sög in solens strålar precis som resten av Stockholmarna.

img_5760.jpg

Kan ju bara va på Östermalm som graffitin ser ut såhär? Haha.

img_5766.jpg

Efter promenaden lagade D lunch medan jag fixade i lägenheten. Pumpasoppa fylld med ingefära, vitlök, persilja mmm en sån blir man frisk av!

img_5764.jpg

På eftermiddagen läste jag bok, drack kaffe och åt choklad.

img_5767.jpg

Samt tittade på The Intern som jag ÄLSKAR. Vill att alla filmer ska ge mig precis samma känsla som den här filmen, inte obehagskänslor som jag fick av gårkvällens film (förtjänar typ ett eget inlägg)!!!

img_5773.jpg

När kvällen kom tog jag ett söndagsbad.

img_5780.jpg

Avslutade helgen med en riktigt smarrig carbonara – mysig helg.

  1. Underbar och harmonisk helg!! <3
    Blir alltid såå himla himla hungrig när jag läser dina helg-inlägg haha, kanske bör lära mig att vara strategisk nog att endast läsa inläggen efter jag ätit!

    1. Hahaha jag blir typ hungrig när jag skriver dem, så förstår var det kommer ifrån. Det märks att mitt liv går ut på mat när jag skriver de här inläggen 🙂 Puss fina du

  2. Åh Chloe är typ den sötaste bebisen jag SETT! Så mysigt med bebismys. Älskar dina helg inlägg! Hoppas du får en fin vecka <3 🙂

  3. Dina inlägg utstrålar ett sådant lugn. De känns harmoniska, så härligt! Du må vara fantastisk på att uttrycka dig i text men även dina bilder känns lugna, som om tryggheten du känner lyser rakt igenom <3 Måndags-kram till dig!

  4. Tänkte kommentera något i stil med kommentarerna ovan. Var så upprörd och slutkörd efter jobbet, läste detta inlägg och kände hur ilskan rann av mig och hur jag fylldes med ett lugn (och en rejäl hunger förstås). Du verkar så jävla go och härlig! Och du äter god frukost, jag tycker sällan att någon har bra frukostsmak. Bara det gör att jag gillar dig 🙂

    1. TACK för den här kärleksfulla kommentaren. Jag är också upprörd och slutkörd, och din kommentar tog bort dessa känslor ur mitt system. Så tack för det. Nu unnar vi oss en mysig kväll <3

  5. ÄLSKSAR dina helg-inlägg. Du är så himla mysig Michaela!!
    Tryffel-svamp risotto lät ju inte direkt äckligt! Har du något recept att länka? Funderar på att göra till min käraste imorgon!

    Puss o kram <3

  6. fick världens myskänsla när jag läste att ni gick ut och handlade ihop alla fyra! Verkar iofs som hela helgen var mysig:)

  7. Älskar också den filmen! Så himla mysig och bra 🙂 Är precis som du, vill också må bra efter en film och kan inte se skräckfilmer/psykologiska thrillers. Men helt ärligt, varför ska man utsätta sig för det? För min del skippar jag filmen direkt om jag ser ord som ”mystiska omständigheter”, ”övernaturligt” osv. Feelgood for the win! ❤

  8. Okej det här kanske kommer låta knäppt men gud jag blev tårögd medan jag läste det här inlägget för jag fylldes med en sån härlig känsla? Har inte kikat in på din blogg sen i söndags och nu när jag läste det här inlägget blev jag så lugn och fick en sån kärleksfull känsla, solen skiner utanför, morgonkaffet smakar perfekt och Dannys version av För kärlekens skull spelades på radion (vet ju att du gillar Så mycket bättre och tycker hans version känns så glad och hoppfull). Alltså jag vet inte men det var så många småsaker som var så bra på en gång, kan inte riktigt förklara men gud vilken fantastisk känsla. Du skriver så mysigt, vill bara hoppa in genom skärmen och liksom KRAMA DIG. Älskar din blogg så himla mycket och inspireras av dig hela tiden. Puss och kram och MASSAMASSA KÄRLEK till dig Michaela, hoppas du får en fin onsdag<3333

    1. Men alltså ORKAR INTE. TACK för kärleken <333 Hur fin är du inte. Tack. Så fint att kunna ge och ta såhär genom bloggen, jag vill och hoppas att det alltid kommer vara den här ömsesidiga relationen mellan mig och er. Tack Daniella, massa kärlek till dig <3!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi