Throwback: Valentines in Paris

Har ni något extra fint Alla hjärtans dag-minne? Jag minns min första Valentines med D, han överraskade mig och tog mig till Paris, men väl där var jag sjuk hela helgen. Han var så besviken och jag hade så dåligt samvete. Men när jag ser tillbaka på den helgen blir jag ändå varm inombords för jag insåg då hur mycket han verkligen älskade mig. Jättemycket :)))

Här kan ni läsa inlägget om vår Alla hjärtans dag i Paris och här kan ni läsa ett om resten av vår kärlekshelg (som mest gick ut på att snyta sig…)

Bjuder på en liten bildkavalkad från våra senaste Valentines!

bbcc3f5e6f1e11be9c5927faf154ff78

Frukost utomhus i februari (!), 14 februari 2014

f63a7540db4c253eb234f5df2d3c2086

Lunch på Café de Flore i Paris, 14 februari 2014

IMG_5046

Frukostbud, 14 februari 2015

IMG_5040

Samma år överraskade D mig med Daggvasen, som har varit en favorit hemma sen dess 🙂

IMG_5081

På kvällen lagade han tryffelpasta till mig med färsk tryffel <3!

IMG_5080

Och tonfisk, min mästerkock!

IMG_5588

Frukost den 14 februari 2016!

IMG_5609

Vi åt en middag ute på ett ställe vi inte testat innan men som inte alls var bra, sån besvikelse haha!

IMG_5690

Sen gick vi upp till Erika och Per som hade Alla hjärtans dag-fest där vi dansade bort natten!

  1. Tack för att din bok och blogg finns när man har mörka dagar fyllda med ångest. Din bok får mig att ta mig igenom jobbiga dagar, jag har till och med markerat vissa sidor i din senaste bok så att jag vet att jag kan gå tillbaka och läsa de sidorna när jag mår dåligt. Då känner jag mig inte lika ensam. Tack michaela för att du är du och att du visar att det är okej att INTE vara okej! kram

  2. Äe men lägg AV? Det var väl fasen inte tre år sen ni var i Paris?! Jag minns det som kanske ett år sedan? Var det inte då han ”dejtade” dig från lobbyn (typ hade tagit upp en bild på plattan medan du låg sjuk på rummet)? Minns att jag tyckte det var SÅ gulligt. Sjukt om det var då och det redan gått tre år sedan dess. Hoppas du fick en fin alla hjärtans dag i år i alla fall hälsar en trogen (och numer åldersnojig) läsare :)))

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi