Triwa

I samarbete med Triwa

img_5810.jpg

img_5816.jpg

img_5808.jpg

img_5804.jpg

img_5801.jpg

På Alla hjärtans dag var jag förbi Triwas rosa lilla drömbutik som ligger på Grev Turegatan här i Stockholm! De hade smyckat så fint med massa rosor, jag har alltid tyckt så mycket om deras butik för man får verkligen en känsla över Triwa som varumärke när man går in där.

Jag var i alla fall där för att hämta ut fyra nya saker som jag har beställt från dem! Som jag har sagt tidigare så är jag ambassadör för Triwa hela den här våren vilket är SÅ kul. Vill ni se vad jag fick med mig hem? Vi kollar!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Triwas förpackningar är ju hemskt tjusiga. Jag har alltid varit lite smått besatt av förpackningar eftersom ett köp för mig inte bara handlar om själva produkten i fråga utan lika mycket om shoppingupplevelsen som förpackning, påse och grafisk form.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Tada! En klocka, ett par solglasögon och två armband blev det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den här klockan är så tjusig! Ny i deras sortiment också, kom nu i februari – Snow Aska heter den och finns här (klick!). Nu låg solen på när jag fotade, men den är i stål och sedan är det vit urtavla med gulddetaljer i urtavlan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De här armbanden… mums säger jag bara. Galet fina, både till vardags med skjorta och jeans men också till festklänningen! Ni kommer att få se dem på ofta kan jag lova! Finns här (klick!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De här solglasögonen i modellen ”Havana” skriker ju mitt namn. Tur att det har varit så soligt denna vecka, jag har använt dem varje dag redan! Vilken premiärvecka va. Himla nöjd, här finns dem om ni är sugna.

  1. Hej,

    Kommer du och Triwa ha någon kampanj eller rabatt med oss läsare framöver? Jag har hittat en underbar klocka som jag vill ge min blivande man i bröllopspresent, men hade gärna köpt den för lite billigare pris 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi