Kardemummabullar, sommarklänningar och doftljus 

img_5946.jpg

Åh vilken härlig start på veckan jag har haft! Började med frukost hos ThereseDay för att mjukstarta veckan.

IMG_7984

Det var jag, Therese och Jossan som sågs <3 Tess mejlade oss i fredags och frågade om vi inte skulle mjukstarta veckan. Det är så typiskt att man alltid ska stressa på måndagsmornar för ”så är det” – men varför egentligen? Jag jobbar alltid undan på söndagen i vilket fall och ni brukar först komma in här på kvällen och läsa inlägg, så det är ju inte sån brådska egentligen 🙂 Ska nog försöka börja mjukstarta veckan oftare. Kommer ni ihåg när jag brukade dricka vin och äta choklad på måndagskvällar? Också en bra tradition för själen.

IMG_7972

Vi satt i två timmar och pratade om jobb, dejter och romantik.

img_5950.jpg

Sen klämde vi på kläder och jag förälskade mig i denna klänning från deras sommarkollektion.

img_5958.jpg

Efter frukosten gick jag ner till Biblioteksgatan och bestämde mig för att köpa något mysigt till mig själv, det blev ett doftljus och min bästa lotion från & Other Stories!

img_5964.jpg

Så handlade jag med mig lunch från Koloni upp till kontoret. Nu ska jag gå igenom alla ansökningar jag har fått in på mejlen om en webbdesigner som jag letar efter, sen kommer veckans planer och min helg i bilder. Puss hörs snart!

  1. Åh, älskar idén om mjukstartande måndagar – kardemummabullar och kaffe måste vara bästa sättet att inleda en ny vecka på!

    Kram,
    Line

    Ps. Kika gärna inom min blogg om du har en thing för fredagsbuketter, knutblusar & perfekt skummade cappuccinos <3

    https://www.sundaygrace.club/

  2. Micki! Vilket första mysigt inlägg för veckan, inspirerande! 🙂

    Jag måste fråga; den turkosa ”Daily journal” som ligger på ditt skrivbord, vart kommer den ifrån? Såååå fin! Ha en fortsatt härlig vecka!

  3. Hej Michaela! 🙂 Jag undrar om du har lite tips (antingen genom att svara på denna kommentar eller ta upp som ”Veckans fråga”) hur man balanserar saker och ting i sitt samboförhållande. Lite mer konkret: Äter du och D till exempel alltid middagar ihop? Är det förutbestämt att ni ses hemma direkt efter jobb eller kan det hända att du ringer och säger ”jag kilar hem till Petra på middag” och vice versa. Hur får ni ihop era scheman och tiden för varandra? Har ni speciella kvällar som är enbart era? Dejt-kvällar eller liknande.

    Förlåt för miljarder frågor. Tänker mest om du har några tips på hur man inte försummar sin partner mitt i det stressiga lilla livet.

    Puss och kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi