I mitt badrumsskåp

Inlägget innehåller adlinks

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Välkomna in i mitt helt oredigerade badrumsskåp! Eller, om vi ska vara ärliga har jag två stycken, men i det andra ligger bara typ hårborstar, tamponger och linser hehe.

Jag varierar mina produkter i badrumsskåpet ofta, en del favoriter samlar jag på mig genom åren men jag är inte rädd för att testa nytt. Detta kör jag på just nu!

Översta raden från vänster:

1. Deowipes från DeoDoc. Brukar ha dem i väskan också och använder för att fräscha till kroppen snabbt innan jag ska iväg efter jobbet.
2. Urban Decay Setting Spray – håller sminket på plats! En favvo faktiskt, tycker den funkar riktigt bra.
3. Morrocan Oil glansspray. Jag har inte testat så många glanssprayer så vet inte om denna är bättre än någon annan, hehe, men doftar ljuvligt!
4. Kerastase Hair Protection för att skydda håret mot värme. Glömmer typ alltid att använda den dock 🙁
5. Living Proofs kräm mot frissigt hår – kan inte leva utan en sån här produkt!! Får sååå frissigt hår så älskar denna kräm väldigt mycket.
6. Balmain Hair Perfume – hårparfym :)))
7. Torrschampoo… testar nya jämt men gillar faktiskt Bangerheads mest av de jag testat hittills i mitt liv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Andra raden, som på denna bild är första raden, från vänster:

1. Reseparfym från Byredo. Brukar stå en vanlig parfym här också men den var slut och jag har inte hunnit köpa en ny (plus drar mig lite för den är så dyr hehe). På resor använder jag Byredos Blanche och till vardags använder jag Agonist Vanilla Marble!
2. Rengöring för sminkborstar från Sephora. Obs att denna är SÄMST, köp den EJ!
3. Sminksvamp som jag älskade i början men använder ändå mest mina andra borstar för foundation… tycker nog det är lite för jobbigt att rengöra den efter varje gång 🙂 🙁
4. Färgad dagkräm från Estelle & Thild. När jag inte orkar ha smink och vill täcka lite i alla fall!
5. Kroppspray från & Other Stories, mmm doftar så gott och perfekt att spruta på när man inte vill ha massa parfym, typ på en söndag!
6. Intim-balsam från Deodoc, så mjuk och snäll mot huden! Använder den efter rakning.
7. Exuviance fotkräm – SÅ SNÄLL mot fötterna, enda problemet är att jag har fobi för att smörja in mina fötter haha. Hatar verkligen fötter.
8. Någon produkt som ska förebygga acneärr men har inte testat den än! Återkommer om den är bra!
9. Fuktkräm från By Terry. Så härlig.
10. Lotion från By Terry. Älskar den.

Tredje raden, som på denna bild är andra raden, från vänster:

  1. Philosophys fuktspray till ansiktet, så mysig att spruta på när man vill fräscha upp ansiktet lite!
    2. Babor nattmask som jag har på två nätter i veckan. Den här produkten är hela underbar, så väldoftande och fuktgivande och WOW.
    3. Babors ansiktskräm för att strama åt, ge glow och anti-aging. Babor är ett av mina favoritmärken inom skönhet och jag gillar verkligen dessa produkter. Deras ampuller har ju blivit nästan legendariska och jag förstår det, för den fuktbomb de ger till ansiktet är helt galet. Synd att de kostar en slant annars hade man ju blivit missbrukare haha.
    4. Beauty Flash Balm från Clarins, även den här en legendarisk produkt på marknaden. Stramar åt huden och gr ett fint glow. Mycket förtjust i denna produkt och har använt den till och från i många år nu.
    5. Ögonkräm från Philosophy. Den ska vara anti-aging vilket betyder att jag kan recensera den först om tjugo år eller så, haha!
    6. Codage fuktspray + fuktkräm som även ska vara mattande. Tycker faktiskt att dessa funkar bra, kan bli nya favoriter här hemma.
    7. Biologique Recherche ansiktsvatten och ansiktsmjölk för att rengöra från orenheter. BR har kanske bäst produkter i hela världen, de gör underverk för huden. Jag har använt flera av deras produkter senaste året och det är verkligen en fröjd! Kostar därefter också tyvärr men de är verkligen grymma.
    8. Kroppsolja med skimmer i från Björk & Berries, den som ger mig så snyggt glow när jag ska gå ut på galej 🙂
    9. Världens bästa deodorant, från Biotherm. Haft den i många år nu och vill aldrig byta.

Nu ska jag dricka upp mitt morgonkaffe och vänta in D som är och spelar paddel, sen blir det frukost. Puss och ha en härlig lördag!

  1. Åh vad många bra tips! Jag är typ besatt av att hitta de perfekta produkterna så nu ska jag kolla lite på dina rekommendationer 😀

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi