Daily Outfit

Byxor från By Malene Birger/Wakakuu, skjorta från Hunky Dory/Wakakuu, skor från Filippa K

Såhär såg jag ut igår när jag körde en heldag på kontoret! Det här är typ min bästa outfit nu när det börjar bli liiite varmare så att jag kan skippa kashmirtröjan – ett par snygga byxor och en instoppad skjorta. Enkelt men funkar lika bra till mötet som till aw:n.

  1. Till frågor med forni!
    Hur viktigt anser du att det är att ens partner kommer överens med familj och vänner? Självklart vill man att de viktigaste människorna i ens liv ska tycka om varandra men skulle det kunna vara en dealbreaker för dig om de inte passar ihop?

  2. Började läsa din senaste bok idag o läste ut den idag! En tågresa har aldrig gått så snabbt, och när det blev fel på tåget och alla fick gå ut för att sedan vänta 2 h på nästa, skrek alla neeeej men jag yeyyyy eller okej inte riktigt men det gjorde mig ingenting att sjunka ihop mot en husvägg och slukas upp i din bok. Jag älskar den. Lärde mig massa. Du är underbar också. VÄRME är du!!!!!!!!!! TACK för din bok, tack för din blogg, tack för dig. <3!!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi