Okategoriserade

En ovanlig middag

17 mars, 16:58
SKRIVET AV Michaela Forni

Jag går på en hel del pressevents som ni ju vet. Det är en del av mitt jobb, det är på sådana tillställningar som jag får ta del av produktnyheter men också nätverkar med andra inom min bransch. De flesta events är faktiskt riktigt trevliga (måste säga att jag tycker att jag har blivit lite av ett proffs på att välja ut de som är roligast efter 10 år och tusentals inbjudningar att sålla mellan). Men så finns det event som sticker ut lite extra och i onsdags var jag på ett sådant!

Det var Tegnér & Son som hade bjudit in tio kvinnor för lanseringen av deras nya konjak. Middagen var mycket god, lokalen var mysig och allt sånt men det som förtrollade mig var den otippade konstellationen av kvinnor. Vi hamnade dessutom ganska snabbt i något väldigt kärleksfullt tillstånd där det slutade med att alla i lugn och ro fick berätta i stort sett hela deras livshistoria. Så kraftfullt att höra om andra kvinnors liv på det här sättet. Allt ifrån Mia Törnblom och hennes heroinmissbruk till Madde Vall och hur hon fick ge upp fighting efter en hjärnskada men nu, bara två år senare, medverkar i nya Wonderwoman-filmen där hon har fått en roll som skådespelerska och stuntkvinna. Att behöva ge upp en dröm mot sin vilja för att sedan ramla in i en ny.

Människor alltså. Så mycket som finns inom dem som inte syns utanpå. Man ska alltid komma ihåg det.

Jag satt bredvid Sara Sommerfeld och blev förundrad över hur lik hennes resa är min egen, även om vi gör helt olika saker. Häftigt när man hittar varandra över en middag utan några förväntningar. Ska bli kul att gå på kompisdejt med henne nästa vecka som vi bokade in direkt efter middagen!

Och Julia Frej? Vilken röst. Som en ängel. Kanske det bästa på länge att få höra hennes stämma live i hela tre låtar. TACK.

Jaja. Vill bara slå ett slag för att våga gå på saker som inte är helt självklara ibland. Jag var så osugen på middagen eftersom jag inte kände någon speciellt väl, och dessutom känner mig rätt svag just nu, men den här middagen gav mig mer än vad jag fått på länge.

Med det tar vi helg! Om tio minuter kommer Emma över på ett glas vin och senare ikväll får jag besök av mamma, pappa och lillebror. D är bortrest och vi ska ha Let’s Dance-mys. Puss!

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv