Inspiration

På begäran: Klänningar för fest/bröllop/bal

18 mars, 09:00
SKRIVET AV Michaela Forni

I samarbete med Bubbleroom

Ni är många som har efterfrågat klänningar inför den festperiod som är runt hörnet med bröllop, bal, student och så vidare. Speciellt festklänningar i schyssta prisklasser. Så jag hörde av mig till Bubbleroom och frågade om vi skulle göra ett samarbete ihop där jag visar upp klänningar ur deras sortiment – eftersom jag tycker att de har fina och prisvärda klänningar i sortimentet!

Med det sagt, här kommer tre stycken favoritklänningar med fokus på fest och bal. Senare i vår kommer ett till inlägg med mer fokus på student!

Chiara Forthi Maxidress hittar du här (klick!)

Det här är helt klart en balklänning i mina ögon. Stora stenar och ett plagg som syns utan att ta alldeles för mycket plats. Saker jag gillar extra mycket med plagget: att klänningen inte sitter åt någonstans, har en bra vaddering för bysten samt en resår i ryggen vilket gör den enkel att få på/av.

Tamale dress i midnattsblå hittar ni här (klick!)

Det här är min favoritklänning, så enkel men ändå speciell! I ryggen har den en liten urringning och sedan knäpps den med två sidenband bak i nacken, mycket tjusigt. Jag gillar att den är så mjuk och snäll i materialet men ändå sticker ut med spetsen. Perfekt för bröllop som inte kräver långklänning eller inför vårens födelsedagsfester.

Chiara Forthi Francine i smaragdgrön hittar ni här (klick!)

En riktig smaragd! Plus för att du kan ha bh under klänningen om du vill. Kan vara svårt att hitta fina klänningar som inte kräver bh annars tycker jag. Jag har ju själv inga problem med bysten men mina vänner som har större byst än mig upplever att det är svårt att hitta finklänningar som funkar med bh under. Här är en! I den härligaste gröna färgen. Hur fin till våren eller sommaren!

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv