Okategoriserade

Monday morning, jumped out of bed… or not

20 mars, 09:31
SKRIVET AV Michaela Forni

Måndag!

Studsade inte direkt upp ur sängen i morse efter den här helgens festligheter… fest med 20 tjejer sätter sina spår hehe… vaknade inte helt otippat upp sjuk också så nu är det jag som sitter och lägger om veckan så att jag får in lite vila i kalendern.

Ska röja undan det värsta nu på morgonen sen blir det en sen frukost med SaraYogayama, mysigt att vi fick till en kompisdejt så snart efter middagen förra veckan. Jag ska fråga henne om hennes relation till yogan och hur livet som skådespelerska ser ut. Ett yrke som verkar väldigt spännande men också extremt krävande, har enorm respekt för skådespelare alltså. Tänk att kunna gå in i roller på det där sättet, wow.

Vi hörs till lunch med veckans planer, mejlskörden växer för varje minut, kämpa måndag. Puss!

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv