Min helg i bilder

TIPSY TEA

20 mars, 18:30
SKRIVET AV Michaela Forni

I samarbete med Beefeater 24

Eftersom att min helg var väldigt fartfylld tog jag extremt mycket bilder, så jag tänkte att jag skulle dela upp ”Min helg i bilder” i två delar – en del med bilder från eventet jag arrangerade tillsammans med Beefeater 24 och en del med bilder från övriga helgen. Okej? Fint!

Eventet började med att 18 av mina tjejkompisar samlades i Gallerian för att sedan i gemensam trupp promenera under jorden i ett hav av byggarbete. Efter tio minuter och två hissturer kom vi fram till hotellet At Six, som öppnar nu på torsdag.

Det var väldigt spännande att vara bland de första som får spana in hotellet eftersom det inte ens har öppnat än. Henrik här på bilden gav oss en guidad tur till att börja med. Är inte den här statyn i deras lobby helt magisk?

Hur många personer ryms i ett standard-hotellrum på At Six? Svar: 19!

Efter rundturen fick vi slå oss ner i deras lobby för att som första testpanel testa deras nya koncept ”Tipsy Tea” som At Six kommer att köra varje lördag mellan 12-16 med start nu i helgen!

Alla tre drinkar som vi provade, samt en del av tilltuggen, innehöll Beefeater 24. Det är en superpremium-gin som precis har nylanserats i ny design. Galet snygg att ha framme i drinkvagnen hemma!

Konceptet Tipsy Tea går ut på att man beställer in olika drinkar som sedan serveras i tekannor och dricks ur vackra små antika tekoppar.

Som tillbehör fick vi allt möjligt smarrigt, till exempel babychurros med hasselnötskräm, varma små scones och avokado & hummer-smörgåsar. Nom nom!

Beefeater 24 och At Six har alltså ett samarbete där de tagit fram konceptet ”Tipsy Tea” tillsammans vilket betyder att alla drinkar innehåller Beefeater 24. Det finns både varma och kalla alternativ och samtliga var både kreativa men framför allt extremt goda. Vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att Beefeater 24 har vunnit över 40 priser sen den lanserades 2009 (!) och är kryddad med bland annat grapefrukt, Sevilla-apelsiner, japanskt sencha-te och kinesiskt grönt te. Well done.

Vi satt i två timmar och bara pratade, fyllde på våra tekoppar och smakade av alla godsaker som stod på borden.

Tusen tack Beefeater 24, At Six och alla mina fina gäster för ett underbart event som verkligen satte ribban för lördagskvällen.

Puss!

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv