WORK

WEEKLY PLANS

20 mars, 14:05
SKRIVET AV Michaela Forni

Gud vilken trevlig start på dagen jag fick med en två timmar lång frukost. Det blev en supernyttig juice, chiapudding och så kaffe med mandelmjölk + raw snickerskaka till efterrätt, yummie. Känner mig ordentligt skör i kroppen men har bestämt mig för att köra på fram till 15, sen hem och däcka med x antal koppar ingefära & citronvatten.

Måndag: Frukostdejt med Sara följt av jobb på kontoret. Även om jag känner mig dålig så har jag en del grejer som behöver röjas undan så lika bra att gå till kontoret och fokusera några timmar innan jag går hem och dör i soffan.
Tisdag: Jobba hemma och bli frisk!
Onsdag: Möte om att gästa en tv-serie på förmiddagen och sen lunchdejt med Hamilton. Beroende på hur jag mår håller jag mig hemma utöver det, annars kontoret.
Torsdag: Pressfrukost på Snickarbacken 7 på morgonen och sen ska jag skriva kontrakt samt ha uppstartsmöte för ett samarbete jag ska göra under kommande kvartal. Lunchen tillägnas Jossan, Vanja och Margaux då vi har bokat in en härlig lunchdejt och på eftermiddagen har jag ett par möten på kontoret. På kvällen har Petra styrt upp en middag hemma hos sig, hoppas jag är frisk till dess!
Fredag: På fredag ska jag spela in en webb tv-serie på mitt gamla kontor, mysigt! Sen har By Malina bjudit in till en drömmig presslunch och på kvällen ska jag och Margaux gå på Let’s Dance. Höjdpunkten på veckan haha!

Två måndagsbilder som jag pinnade tidigare. Update: tog bort sista bilden!

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv