PUGZ – trådlösa hörlurar 

I samarbete med PUGZ

Jag har en rabattkod till er! Men först ska vi prata lite om hörlurar!

Jag har testat väldigt mycket hörlurar. Eftersom jag går cirka överallt och lyssnar på musik, ljudbok eller podd var jag än tar mig så är mina lurar himla viktiga för mig.

Så jag blev extra glad när en kompis till mig startade PUGZ och tog fram världens bästa, trådlösa (!!!) hörlurar!

Trådlösa. Bara smaka på det ordet. Inte så pass trådlösa att de bara är två pluppar i öronen för då skulle man ju tappa bort dem på en halv sekund, men ingenting som är kopplat till telefonen utan man gömmer dem snyggt i nacken och så slipper de trassla in sig i någonting (håret, dragkedjan, jackan, väskan).

Dessutom är de svett-tåliga (haha!), har detaljer med 18k guld, är svenskutvecklade samt att du kan ladda lurarna och lyssna med dem samtidigt.

Ja som ni hör är jag riktigt såld på dessa.

Så här kommer en liten rabattkod som jag hoppas att ni kommer att använda er av.

Om ni anger koden ”forni” när ni unnar er dessa så får ni 15% rabatt på PUGZ-lurarna! Rabatten dras av i kassan och erbjudandet gäller fram till den 10:e april 2017. De finns i vitt, svart och en limited edition i grön/rosa (som är magisk!)

En present till någon ni håller kär kanske? Eller till er själva! Garanterat en rolig grej att ge bort eftersom alla trasslar med sina gamla vanliga hörlurar annars.

Happy shopping!

  1. WOW, precis vad jag behöver. Vem är inte trött på att ta upp ett trassel ur fickan, att fastna i dörrhandtag med sladdarna – eller i något annat som gör att mobilen dras ur fickan och trillar i golvet och samtidigt, eller att mobilen måste varandra hörlurarna.. En spontan fråga som jag kom på nu i skrivande stund – hur långt ifrån kan föresten mobilen vara? Om du vet bara sådär? Annars får jag försöka hitta på deras hemsida eller kontakta dom. Men passar på att fråga ifall du råkar veta. Kram!

    1. Typiskt mig att läsa igenom kommentaren EFTER att jag skickat, och upptäcka stavfel… (ber om ursäkt, ska skärpa mig!!) ”eller att mobilen måste VARA NÄRA hörlurarna” – ska det ju stå 😀

  2. Är så sugen på att lägga en beställning men jag tänkte höra med dig hur ljudet upplevs? Är det bättre än iPhones medföljande lurar? Har du testat den andra versionen som kallas sealed eller faller sådana lurar dig helt enkelt inte bara i smaken? Hjälp mig gärna med min beslutsångest 🙂 kram

    1. Hej snygging!

      De är klart bättre än iPhones lurar tycker jag, men jag vet inte om jag är någon ljudexpert (!). Jag tycker att fördelen är att de är trådlösa, att man kan höja och sänka via sladden (på många kan man bara sätta på/av eller svara/lägga på liksom) samt att de sitter fast bra i örat. Jag har ett par sealed också men de passar mig inte lika bra, det verkar vara en smaksak och kanske beror det på hur örat är byggt, hehe? Om jag var du skulle jag satsa på de jag har på bilderna här, jag älskar dem. Om de inte faller dig i smaken får du skicka tillbaka dem helt enkelt!

      Kram!

  3. Gud så smart med bara en sladd mellan lurarna så man slipper trassel men ändå inte tappar bort lurarna!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi