Babyshower och söndagsmys

Igår överraskade vi Margaux och hade hennes babyshower! Överraskningar är så himla roliga. Jag tror att hon blev både glad, rörd och överraskad. Vi var tio av hennes närmsta vänner som åt sötsaker, drack bellinis och pratade om lille Pablo där inne. Pablo är ju hans arbetsnamn men jag börjar undra om det inte kommer sluta med att han får heta Pablo. Förstå vad roligt annars när han blir större och Margaux visar bilder från babyshowern, ”Men mamma vem är Pablo???” haha. Till och med hans hashtag är #lilledonpablo.

Min helg har i alla fall varit fullspäckad och jag ser fram emot en lugn söndag. Jag är nästan ledsen över att det ska vara 16 grader och sol idag, hade så gärna legat inne med regnet smattrande mot fönsterrutorna, men solen och värmen gör det omöjligt att stanna inne. Typiskt svenskt. Det får bli en promenad…

Innan jag avslutar, hur snygg är inte Bella i mina skor? Orkar inte!!!

  1. Hej Michaela! Jag behöver ett råd som du kanske kan ta upp i ”Forni svarar”. Jag har varit tillsammans med min pojkvän i drygt ett år nu. Han är min favoritperson i hela världen och jag är säker på att jag älskar honom över allt annat, men jag vet däremot inte om jag är kär. Jag har så svårt att veta vad som är skillnaden på att älska någon och att vara kär i någon. Hur vet man när kärleken har övergått till att bara vara en trygghet? Vad är egentligen skillnaden på att älska någon och att vara kär? Jag vill inte förlora honom från mitt liv men är rädd för att missa den riktiga kärleken.

    Massa kramar på dig!

    1. Herregud så jag känner igen mig. Du satte ord på mina känslor och blev mer rädd nu nästan…

    2. Hej Rebecka! Jag har varit i precis den där situationen och jag valde att lämna. När jag gjorde det, efter 8 år tillsammans, tyckte A L L A att jag var helt knäpp. Vi som hade det så bra? När jag fick frågan om vad det var jag saknade så svarade jag ”passion”. Jag ville ha det där som en del beskriver, när det känns som en käftsmäll när man ser på den man lever med bara för att han är så snygg. Jag blev då lite dumförklarad, det var många som sa till mig att man inte kan få allt och att man inte byter bort den typen av trygghet och en sån fin kille som mitt ex var för lite ”passion”. Passion är i alla fall något som falnar, i alla förhållanden.

      Jag vägrade dock tro att det inte gick att få både och begav mig ut på singelmarknaden. Lämnade hus, förlovning och tryggheten. Förberedde mig på att vara singel länge, länge. Så himla länge blev det dock inte. Ett knappt år senare träffade jag mitt livs kärlek och mannen jag VET att jag kommer att leva resten av mitt liv med. Förutsatt att han tillåter mig, förstås. Såhär i efterhand så inser jag att man vet när man vet. Och vet man inte, då är det fel. Har man tvivel – då är det fel. Det är inte samma sak som att ge upp lätt, för herregud vad vi går igenom prövningar i min nya relation. Mycket är väldigt mycket jobbigare än jag någonsin haft det i någon relation. Men jag bara vet i mitt hjärta att det är honom jag ska leva med, varje dag. Han ger mig en trygghet, en grund, en stabilitet som inte är av denna värld. Aldrig någonsin har någon stöttat mig så helhjärtat som han, månat om mig på det sättet han gör. Men samtidigt har vi världens passion och det behövde jag inte tumma en sekund på. Och den där känslan jag pratade om tidigare, med käftsmällen? Det är en ganska så häftig känsla, att man vill dö en smula varje gång ens man tittar på en. 😉

      Så.. mitt råd är definitivt att våga satsa! Det finns visst kärlekar som kan ge en ”allt”, man behöver inte nöja sig! Man ska inte nöja sig! Sen kan ingen människa vara perfekt, så att leta efter det är farligt.. men att få uppleva både himlastormande passion och enorm trygghet i en och samma relation går visst. Har man det tvivlet du har så ska man lyssna är min erfarenhet, hur vidrigt jobbigt det än är att gå igenom.

      STORT LYCKA TILL med allt du tar dig för! Om du vill fortsätta bolla erfarenheter och tankar lite så kan du maila mig; sofie.bergling@bergus.se (det kan även andra göra om det är någon annan som känner att dom vill bolla samma sak, jag delar gärna med mig av mina erfarenheter :))

      1. Håller helt med! Man bara känner det i hela kroppen när det är rätt. Oavsett bråk och prövningar, har du hittat rätt så funderar du inte om det är rätt, då vet du.

  2. Hej forni! Har letat ihjäl mig efter sådana byxor du hade på babyshowern, vart är dina ifrån? kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi