Vårtrender

Här kommer tio stycken trender som jag tar med mig i vår!

Matcha rött och rosa! Så galet fint!

Väskor med roliga detaljer. Den här från Prada är ju drömmen i vår…

Maxade skor! Efter några säsonger med klassiska klackar vill jag våga mig på lite mer udda varianter. Svårt att hitta dock, Asos har många fina men de tar slut snabbt i min storlek så det gäller att vara på hugget!

Två naglar i annan färg! Hur fint? Ångrar att jag inte gjorde det på min manikyr igår men det får bli nästa gång. Vill ha exakt dessa färger.

Klänningar och toppar med olika öppningar/knyten/volanger på ärmarna, så himla fint. Har beställt hem ett gäng sådana nu i veckan, längtar efter dem!

Ljuva, matchande set. Jag älskar att bära helvitt under våren men som ni vet är jag också ett fan av matchande set så det här blir två flugor i en smäll. Helvita set som man kan bryta av med en färgglad detalj, typ mina gula Flattered’s eller den gula remmen på min nya väska!

Två trender i en och samma bild: slip ins och skjorta + denim. Den här outfiten symboliserar väl exakt hur jag kommer se ut i vår. Snart är det varmt nog för öppna skor!!!

Skjortor med annorlunda detaljer eller knytningar!

Maxade örhängen och rutigt.

Den här outfiten <333. Stora solglasögon, färgglad accessoar och LJUSBLÅTT. Vill leva i ljusblått.

Alla bildkällor finns på min pinterest!

  1. Åh, det här inlägget gillade jag! Väldigt Inspirerande. Skriv gärna fler liknande inlägg. 😀

  2. Älskar matchande set!! Ska på bröllop i april och skulle vilja ha ett matchande set, men inte hittat något bra… kan du inte göra ett inlägg där du tipsar om dina favoriter och länka till plaggen? Både lyx och budget 😍

  3. Åh tack för inspiration Forni! 😄 Skulle du inte kunna fortsätta på samma tråd där du tipsar om var man kan hitta fina plagg som följer dessa trender? 🙂 Många kramar till dig!

  4. Kanske till nästa frågor med Forni! Letar efter ett par ljusa byxor. Typ vita/beige som inte är jeans. Du har inga budget-förslag på lager med tanke på din förkärlek till vita set? :*

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi