#myfactor

I samarbete med MaxFactor

Som en person som syns mycket i olika medier så blir jag granskad för mitt utseende, hela tiden. Jag tror inte att folk förstår hur mycket kommentarer och åsikter jag hela tiden tvingas ta in från andra människor om mitt utseende, men inte bara det. Även om min person, som människor tror sig känna. Vissa prickar rätt, andra har ingen aning. Hela tiden dessa reflektioner som jag tvingas ta in. Några säger ”Är man med i leken får man leken tåla” men det är det barnsligaste jag har hört, jag tror inte att jag själv har använt den meningen sen jag gick ut ur mellanstadiet.

Oavsett om det är med kärlek eller hat som dessa åsikter kring mitt utseende sprids, så gör det mig väldigt medveten om hur jag ser ut. Jag vet att jag är för hårig men att mitt leende är magiskt. Min överläpp för smal men mina ögon stora som en nallebjörns.

Jag skulle kunna låta det här göra mig osäker, men jag vägrar tvivla på den fantastiska kropp som jag bär mig genom livet. Jag vägrar att inte älska den för allt den är. Jag kommer alltid att lyfta upp den, behandla den på ett sätt som känns rätt för mig och dyrka den.

Med det sagt är jag så galet stolt av att vara en del av kampanjen #myfactor i samarbete med MaxFactor. #myfactor handlar om att lyfta fram det man älskar hos sig själv istället för att dölja det man inte är nöjd med. Människor använder ibland smink för att dölja skavanker men vi borde fokusera mer på att använda sminket till att framhäva det vi tycker om hos oss själva.

#myfactor är mina ögonbryn. Herregud som jag älskar mina ögonbryn. Jag får mer kommentarer om mina ögonbryn än om något annat på min kropp. Allt ifrån kärlek till undran – varför är ditt ena ögonbryn alltid högre upp än det andra?

Jag vet inte, det verkar bara trivas där uppe? Så fort en kamera kommer fram åker ögonbrynet upp, som på instinkt, det har alltid gjort det.

Mina ögonbryn är också på topp tio över mest googlade grejerna på mig, nästan varje månad. De är livfulla, de lever sitt egna liv och de rör på sig mer än de flesta ögonbryn. Jag älskar dem!

Dela din #myfactor på Instagram under hashtagen! Vilken är din factor? Har det alltid varit just det? Jag älskar filmen som jag bäddat in ovan i inlägget med alla dessa vackra, unika kvinnor och deras factors. Fint att hylla sig själv och det man älskar hos sig själv!

Ovan ser ni produkterna från MaxFactor som jag har använt till dessa bilder!

  1. Måste ge dig beröm för hur du lyckas göra samarbeten precis lika personliga och hjärtliga som resten av innehållet i bloggen! Kram!

  2. Du är så himla vacker och är varken ”för hårig” eller har för smal överläpp, inte för att det hade varit fel på det heller. Man blir glad av att se dig le och om så bara på bild, tänk då i verkligheten!
    PS, mitt vänstra ögonbryn åker också ALLTID upp när jag ler eller står framför kameran. Så sjukt! Men ändå kul:) kram!

  3. Åh, GRYM KAMPANJ!!! Bra jobbat till maxfactor och grymt bra jobbat till dig för en jättebra text!

  4. Hej,
    Jag har läst din blogg i flera år och har aldrig reflekterat över att du skulle vara mer hårig eller har en smal överläpp. Du är otroligt vacker på alla sätt!

  5. Vilket härligt inlägg, blev glad man borde alltid höja det som man gillar lite extra med sig själv 😍

  6. Har alltid tyckt om MaxFactor tills för några år sen då jag fick veta att de testar sina produkter på djur. Vill inte mena att vara kritisk, ville bara uppmärksamma andra som också bryr sig om sådant som kanske inte visste! Vi alla är ju olika.

    Du är hur som helst superfin! Hoppas din påsk blir riktigt härlig! 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi