Påskmiddag, sjukis och ett folktomt Stockholm

Som nämnt gjordes det inte många knop under påskhelgen, men de 10-ish timmarna jag var utanför lägenheten har dokumenterats svagt, så vi tittar på dem hehe.

Gick en liten promenad runt kvarteret i fredags. D frågade om jag inte var lite väl varmt klädd, det tyckte jag inte. Hade ju bara på mig långkalsonger, byxor, underställströja, kashmirpolo, halsduk, vantar, mössa och vinterkappa? I april? Och sockor!

Tog en bil bort till mamma och pappa för att äta lite middag en kväll, mamma hade gjort en påskförrätt som var mycket god, den sköljdes ner med alkoholfritt bubbel.

Sen blev det lamm med parmesanpolenta, rödvinssås och sparris med ett halvt glas Barolo. Mums.

En frukost bestående av valnötsbröd med gräddost och smoothie med en massa nyttigheter.

Min fina vän Linn hittade mina skor på Vallgatan 12 i Göteborg och skickade den här bilden! Himla kul att få se dem i butik såhär.

Everyday ritual: Hers och supershot. Shoten är riktigt äcklig men innehåller allt det som är bra att få i sig varje dag och tabletten tar jag två gånger om dagen för att få i mig saker som extra gurkmeja (besatt av att få i mig gurkmeja hehe), D-vitamin och nattljusolja som ni har rekommenderat för PMS. Har bara ätit dem i några veckor och blev rekommenderad att testa i två månader för att se resultat på pmsen så kan inte riktigt utvärdera än. Riktigt najs om de funkar.

En middag med Marith och Anitha i ett folktomt Stockholm. Skönt, då kunde vi prata ostört :)))

Vi åt på Bardot och började med ett gäng ostron.

Sen åt jag en vegansk poke-bowl. Så roligt att alla tre samtidigt fotar sin mat. Men det gäller att vara snabb så att man kan umgås sen.

Mycket trevlig kväll i vilket fall!

Är det bra att bada när man är sjuk? Jag fryser så mycket hela tiden så tycker om att bada men vet inte om det är bra eller ej?

I söndags åkte jag hem till svärföräldrarna för att bli omhändertagen med mat och film i soffan <3

Mina skor på Nyhetsmorgon!!!

Thai och ”Innan vi dör”, jag är dock inte helt såld? Inte så konstigt kanske, när man precis bränt av Big Little Lies, vad kan jämföras med den serien liksom???!!! Ingenting! Så ledsen att det var över så fort haha.

En sjuk tjej.

  1. Du lyckas alltid hitta fina klänningar med spagettiband. Tycker det är så fint men undrar lite om du har något tips på hur man kan styla dessa klänningar till finare tillfällen som exempelvis examensbal? Kavaj? Sjal? Jeansjacka? Är inte helt bekväm med att vara så bar om armarna/axlarna nu innan sommarn och hinner inte få till en fin bränna tills dess. Är nyfiken på hur du hade valt att styla 🙂

  2. Hur gör de det där riset??? Minns att en vän i min barndom bjöd på det en gång och att det var såå gott!

  3. Neeeeeeej, inte de där värdelösa tabletterna. Det finns absolut inget belägg på att de har någon effekt över huvudtaget, och det är bara slöseri med pengar. Du har säkert fått dem gratis och ser till att göra smygreklam för dina vänner, men vill bara uppmuntra alla dina läsare att inte gå på sån här cynisk marknadsföring som är rena kvacksalveriet.

    Läs mer om dessa värdelösa tabletter och hur de försöker undvika restriktionerna i marknadsföringslagen här: http://www.politism.se/x/story/vem-drommer-inte-om-ett-piller-som-kan-gora-en-pigg-balanserad-och-vacker/#post-50571

  4. Hej, att bada är varken bra eller dåligt. Man blir inte sjuk/sämre av kyla men däremot blir man sämre/sjukare när kroppstemperaturen går upp o ner. Försök hålla dig lite skönt sval. Krya på dig!

    Ang tabletterna håller jag med föregående speaker, det är ett kosttillskott (som vem som helst får tillverka) därför görs det inte några grundliga kontroller som med läkemedel. Med kosttillskott testar man på människor så jag hade inte fortsatt med dem om jag vore du. Det kan alltså vara i princip vad som helst i dessa.

    Om du vill få i dig bra vitaminer finns eye-q omega 3 (de innehåller även nattljusolja som ska va bra för deppiga perioder bland annat pms) och vitamin d (en tillverkare som heter multi tabs).

    Nu blev de en lång kommentar men jag arbetar som apotekare o de känns som jag borde göra ”mitt jobb” när du är så hjälplös med hälsan.

    Tack för en bra blogg och det är så kul att se lite av din pojkvän då o då, jag förstår hans val att inte vilja synas för mycket men jag som manlig läsare uppskattar det! Mvh

  5. Åh så kul att du med älskade Big Little Lies! Har själv precis slukat serien och gillade den starkt. Skulle vara kul om du skrev lite tankar om serien, kanske så som du gjort om Girls och Skam? Älskar de inläggen! För övrigt måste jag berömma dig för dina fina skor! Perfekta. Vilken färg är din personliga favorit, om du bara får välja en?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi