WEEKLY PLANS

Tack för peppen i gårkvällens inlägg, fint att vakna upp till så mycket kärlek.

Den här veckan börjar ju idag eftersom det var röd dag aka låtsassöndag igår, så därför gör veckans planer också det.

OBS! Välkomna till kortaste veckans planer-inlägget någonsin!

Tisdag: Stanna hemma och kurera
Onsdag: Stanna hemma och kurera
Torsdag: Om jag är frisk så ska jag äta frukost på Strandvägen 1 som har frukostkalas för att de fyller fyra år, sen har jag ett möte hos Perfect Day som jag ser fram emot. På kvällen har jag ju mitt modemingel på Mall of Scandinavia, vi fick några avhopp i morse så läs mer här (klick!) om du (och en vän!) vill komma och hänga.
Fredag: Lunchmöte med LovisaVitamin Well, mer än så får det inte bli den här veckan. Och man kan ju faktiskt jobba från sängen för det mesta.

Foto: Theo Bonaparte

  1. Hej fina Michaela!
    Tänkte bara flika in denna tisdag med att jag nyss såg ett klipp på Nyhetsmorgons Youtube-kanal där de visar vårens och sommarens trender. Och gissa vad som är med? Dina skor som du designat i samarbete med Flattered, hur ballt?! Vet ju att du – precis som jag – är ett fan av Nyhetmorgon.
    Kolla klippet här: https://www.youtube.com/watch?v=lmuQB-ckDxE och ha en fortsatt fin dag, kram!

  2. Om du försöker träna mer (vet att du egentligen inte gillar att träna) så kommer du få ett bättre immunförsvar så du håller dig frisk och tar hand om din kropp 🙂 krya på dig!

    1. Jag tränar två gånger i veckan (yoga och megaformer) och promenerar överallt utöver det 🙂
      Det är inte brist på träning som gör mig sjuk, jag har alltid haft ett dåligt immunförsvar oavsett hur jag tränat/ätit/levt. Intressant att du säger att du vet att jag inte gillar att träna, tror inte du läst bloggen ordentligt på ett bra tag? Eller så kanske två gånger i veckan inte är tillräckligt i dina mått mätt?
      Men tack för informationen, förstår att du bara menar väl!
      <3

  3. Har du läst/lyssnat på boken Duktiga flickors revansch? Har inte kommit så långt själv ännu men den kopplar mycket till det du brukar prata om i intervjuer så ofta (prestationsprinsessor osv). Vore kul att höra dina reflektioner om boken för av det jag lyssnat hittills så är det en riktig tankeställare. Kanske har du, som inflytelserik kvinna och tidigare utbränd, några andra tankar och erfarenheter än författaren?
    Boktips annars!

  4. Jag har köpt ett par beiga sandaler och längtar tills jag får använda dem i barcelona och kroatien i sommar! Tror de kommer göra alla mina andra sandaler avundsjuka!

    Vänligen, Mikaela

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi