Frågor med Forni

Frågor med Forni

20 april, 17:00
SKRIVET AV Michaela Forni

Åh Mykonos! Varit där 3år i rad! Såå underbart att man bara vill dö!

När på sommaren åker ni?

Ni måste ju testa resturangerna Interni och Ling Ling, och beachklubbarna Nammos och Scorpios! 🙂

Vi åker sista veckan i juli!

Alla som har varit på Mykonos verkar älska det. Det roliga med Grekland är ju att landet, precis som så många andra, har ett stort utbud och variation. Ingen ö verkar vara den andra lik och Aten verkar ju även det vara en stad för sig. Finns mycket att upptäcka helt klart. Vi valde Mykonos för att alla våra vänner talar så gott om det, det känns lyxigt men även vackert och som att det finns en hel del roliga ställen att hänga på. Många verkar kombinera Mykonos med Santorini, går det att typ hyra en båt och åka över dagen bara? Hade varit magiskt att få se Santorini också, helt klart en drömdestination.

Tack för tipsen! Om någon annan har tips, bring em’ on!

så otroligt fin klänning på den första bilden forni!! letat som en galning efter den på asos, skulle du snälla kunna länka?

önskar dig en underbar dag! <3

Visst är den MAGISK! Finare i verkligheten än på bild. Finns här (adlink!). Och som jag nämner i inlägget, om du shoppar via Bonusway får du 6% tillbaka på köpet också, faktiskt riktigt värt. Blir en del om man internetshoppar mkt.

Vi funderar mellan Palma och franska rivieran till sommaren, men har lite svårt att bestämma oss. Hur tänker ni med hotell i Palma i år, kommer ni återvända till samma eller prova på ett nytt? Några tips? Finns det mycket att göra och se i Palma eller är det mest sol, bad och utflykter som gäller?

Kram

Om vi bokar Palma kommer vi nog att testa något nytt, mest för att vi gillar att prova nya hotell. Bara på en vecka hann vi ju med tre olika hotell i Palma sist så kommer garanterat bli något nytt. Jag är förtjust i detta (klick!) men det är rätt pricy, så skulle nog ta några dagar där och några dagar på ett annat ställe. Jag kan rekommendera OD Port Portals för några dagar, det låg bra till nere vid hamnen i Port Portals där det finns en del trevliga ställen så som Roxy after beach, Tahini (grym sushi-middag) etc. Sedan några dagar centralt i Palma. Palma har en hel del att erbjuda, speciellt i mat och dryckesväg, men rekommenderar er absolut att ta utflykter också. Speciellt om ni åker under sommaren.

Kram!

Till frågor med Forni; jag och min pojkvän ska bila i Italien i sommar. Vi tänkte ta flyg ner och hyra en bil i Italien, vad rekommenderar du för ställen? Vad får man inte missa? Vi vill verkligen uppleva det mest italienska! Kram på dig

Jag röstar för norra Italien! Flyg till Milano eller Venedig och sedan är det bara att välja och vraka. Venedig är ju underbart för att starta resan, ett par nätter där räcker. Från Milano är det nära till t.ex. Alba, Portofino-kusten, Cinque Terre, Garda, Como, Valpolicella-området etc. Googla loss och välj sedan ut era favoriter! Puss <3

Michaela..
Hur hanterar man en situation där ens sambo som man varit tillsammans med i ungefär två år och har en köpt lägenhet och allt sånt tillsammans. Där han efter en stormig period tvekar på en framtid tillsammans med mig? Hans ord är att han älskar mig, är kär i mig och vill ha ett lyckligt liv tillsammans med mig men vet inte varför han tvekar och varför han inte får ihop livet med mig. Jag ger honom tiden han behöver men att bära på vetskapen varje dag att detta kan bli den sista tär på mitt hjärta. Hur kan man hantera en sådan situation?

Oj. Jobbig situation. Men ändå bra att han öppnar upp för dig om sina tankar och känslor? Jag skulle se det som ett tecken på att han vill få det att funka, det faktum att han delar sina tankar med dig. Finns många människor som inte säger ett ord och sen en dag från ingenstans vill göra slut, så det här är ändå schysst gjort tycker jag. Om jag var du skulle jag fråga honom vad det är som skaver, om det är något ni kan jobba på och om han är villig att kämpa för att ”bli säker” på er igen eller om han helt enkelt har gett upp? Kommunicera med varandra men ge honom också andrum. Det är modigt att dela en sådan här tanke i en relation, kanske är det något speciellt i er relation som gör att han känner så? I sådana fall kan det här vara en chans till förändring. Eller så river han av plåstret långsamt, och det är ju å andra sidan inte så schysst. Det är svårt att sätta sig in i en persons hjärna när man inte vet, min tjejkompis gick igenom en liknande situation för ett tag sedan och det spelade ingen roll hur mycket vi spekulerade – man kan inte läsa tankar. Är det någon av er som läser som har erfarenhet av detta, hur hade ni gjort?

Skickar en stor kram och massa kärlek! Och kom ihåg: du vill inte vara med någon som inte vill vara med dig. Om han inte vill längre så är han inte mannen i ditt liv. Puss.

Åh så kul att du med älskade Big Little Lies! Har själv precis slukat serien och gillade den starkt. Skulle vara kul om du skrev lite tankar om serien, kanske så som du gjort om Girls och Skam? Älskar de inläggen! För övrigt måste jag berömma dig för dina fina skor! Perfekta. Vilken färg är din personliga favorit, om du bara får välja en?

Vad roligt att du gillar dem! Det kan jag absolut göra, lägger till det på listan. Tack snälla du. Jag kan OMÖJLIGT säga en favorit, dessa fyra är så noga utvalda av mig och de är alla speciellt på något sätt. Men de beiga är lite av en överraskning, vi hittade verkligen den perfekta beiga mockan och de är så snygga till brunbrända fötter! De gula är å andra sidan FANTASTISKA och de rosa har den finaste färgen jag vet. Och de svarta funkar till prick allt, riktigt snygga att ha kvällstid dessutom. Ja du hör ju…

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv