WEEKLY PLANS

Hej från kontoret!

Första gången jag är på kontoret på flera veckor. Har saknat det. Sitter för tillfället i ännu ett härligt supportsamtal med Apple… om folk bara kunde sluuuta hacka sig in på mina konton haha. Undrar verkligen vem det är. Jaja en kvart in i supportsamtalet nu, hoppas att det inte tar mer än en timme och att vi löser mitt problem.

Annars välkomnar jag denna vecka med en stor varm kram. Jag är (nästan) frisk och ska åka till varmare breddgrader!

P.s Jag har en ”Social Native”-annons som det kallas mellan första och andra inlägget som kommer att ligga uppe nu i tre dagar för Systembolaget. Jag har haft den där två gånger innan så ni bör känna till den vid det här laget men vill ändå ge en heads up. Det är alltså inte ett blogginlägg som flyttas ner utan en fast ”bannerannons” som ser ut som ett inlägg. Puss!

Måndag: Började dagen med att fixa ögonbrynen hos Emelinda och sen pedikyr. Resten av dagen står kontorsjobb på schemat. Det är EN DEL som ska jobbas undan idag. Men jag fick en hel del gjort igår också så känner mig ändå i fas.
Tisdag: Jobbar hemma på förmiddagen. Skickar iväg utkast, svarar på mejl och skriver blogginlägg. Vid lunch sätter jag på autoreply och tar mig ut till Arlanda för på eftermiddagen hoppar jag på ett flyg.
Resten av veckan: Marbella!!!

Marbella-gänget senast vi var där

Innan en utekväll…

… efter en utekväll, här är väl klockan typ sju på morgonen hehe. Blir en annan typ av resa denna gång dock!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi