Fina utemöbler/cafébord

Sucken jag tog när jag kom till utemöblerna på IKEA och ser att bordet jag hade spanat in hade något fult mönster på sig som jag inte tyckte om alls. Åkte därifrån med allt utom mitt huvudmission – nytt cafébord till balkongen. Typiskt!

Vet ni var det finns fina balkongbord? Helst ett helt set med två stolar + bord men annars bara ett bord. Mörkgrått vore drömmen. Så svårt med balkongen tycker jag, men fick med mig lite annat fint så i veckan ska den sommar-fixas! Ändå så tacksam över att jag ens har en balkong.

En fin balkong i någons lägenhet i Singapore som jag hittade på Pinterest

Tipsa mig om ni vet något! Behöver shoppa ett i veckan så balkongen blir komplett. Trevlig söndagskväll nu!

  1. Jag har målat om mina balkongmöbler i helgen, från vitt till svart. Blev superbra. Tips är att köpa några möbler du gillar och måla dem. Annars har Jysk otippat fina möbler även om det inte är en affär jag normalt handlar på, Plantagen kan också ha.

  2. Fermob-bistro. Perfekt! Finns i grått! Jag har cedar green som jag älskar. Lycka till med fixandet <3

  3. Vi köpte Fermob-liknande på Jysk för typ ingenting. Ett set med ett bord och två stolar. Det var förra året men det kanske finns ngt liknade i år. Då fanns de i grönt och grått.

  4. Vet inte riktigt vad du tänker dig, men jag har gått förbi Posh Living på Sveavägen och sett att de har en del fina utemöbler. På hemsidan kallar de dem för ”bisto-möbler” så jag misstänker att det kanske är något liknande du letar efter! –> http://www.poshliving.se/produkter/utomhus/
    Kram fina du!

  5. Jysk, Rusta och Ö&B har otippat bra möbler som kan vara värda att spana in. Åhléns har en fin grå serie som heter Lova!

  6. Det finns en liten inredningsbutik till höger om Åhléns på Östermalmstorg, tyckte de hade grå utemöbler i sitt skyltfönster!

  7. Palissade från HAY är både sköna och fina! Finns i grått och en matchande dyna till 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi