Okategoriserade

Somrig middag och ofrivilligt pt-pass

17 maj, 18:48
SKRIVET AV Michaela Forni

Igår kväll var jag inbjudan till ett event med Cubus som älskade Susanne höll i. Vi började med bubbel och sång av Linda Sundblad, länge sen jag fick höra hennes vackra stämma (vi brukar yoga ihop ibland). Sen gick vi bort till deras flagship-butik på Drottninggatan för att äta en trerätters-middag som var ihop-komponerad för att passa deras sommarkollektion, fiffigt. Jag hade ett underbart sällskap vid bordet och strax efter nio hoppade jag in i en taxi hem efter en härlig kväll. Hade hängt med André och hans dotter Isabelle i Vasaparken innan så var fylld av frisk luft och energi.

Idag har jag jobbat hemifrån hela dagen. Skrivit, administrerat, fixat med bokföring, pratat med min redovisningskonsult, skrivit ett avtal, buggtestat en sajt, skickat utkast för två olika samarbeten och svarat på ett 50-tal mejl.

Tog en paus för att gå och träna vid 11 och insåg till min förfäran att jag var ensam i salen, så det blev ett ofrivilligt pt-pass. Megaformer som jag går på är sjukt jobbigt så det är liksom min mardröm att ha hökögon på mig hela passet. Aldrig tränat så hårt i hela mitt liv haha, började nästan svartna för ögonen där i slutet. ”Du ser stark ut, så vi kör på lite extra” sa hon och jag tänkte för mig själv ”Det är ju för att jag ger dig allt jag har, snälla sluuuuta”. Vill inte ens tänka på morgondagens träningsvärk.

TUR att jag har så mycket choklad hemma :)))

Efter träningen tittade jag på en lägenhet med Sam, så kul när ens vänner köper bostad tycker jag! Spännande och roligt. Gick förbi Amanda och Chloé på vägen hem för att få en ordentlig dos kärlek innan jag fortsatte med dagens jobb.

Nu ska jag svara på de tre mejlen som kommit in medan jag skrev det här inlägget och sedan börja med maten. Puss!

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv