Inspiration

BookBeat: Århundradets kärlekshistoria

18 maj, 16:00
SKRIVET AV Michaela Forni

I samarbete med BookBeat

Essentials i maj på kontoret: vattenflaska från BKR, flats från Flattered, hudkräm och läppbalsam från Clarins, en fräsch parfym från Tom Ford och så månadens läsning via BookBeat såklart!

Det här är vad som står på mitt skrivbord på kontoret nu i maj månad. Sköna skor är ett måste om jag har sprungit runt i klackar hela dagen. En vattenflaska, en parfym om jag ska vidare senare och så lite krämer som doftar gott. Jag är väldigt noga med att ta pauser i jobbet så att jag inte tappar fokus och varje månad läser eller lyssnar jag på en bok från BookBeat i mina pauser.

Nu i maj blev det Ebba Witt-Brattströms ”Århundradets kärlekskrig”.

Det är en bok baserad på Ebbas egna skilsmässa från Horace Engdahl som ni kanske känner till. Så brutal och ärlig och Gud vet vad. En konversation mellan henne och honom om kärlek, hat, förtvivlan. Så jävla sorglig och mörk. Stundtals lite för svår för mig, men det är något med kärlekshistorier… jag dras till dem. Har ofta svårt att förstå hur man kan välja att läsa thrillers när det finns böcker om relationer där ute, oavsett vilken relation det handlar om. Just den här boken handlar ju om avslut i en kärleksrelation och det är så fruktansvärt sorgligt när två som en gång har älskat hamnar där.

Vilken bok ska jag lyssna eller läsa härnäst tycker ni?

Om ni signar upp er på BookBeat som ny användare och anger koden ”Forni” så får ni lyssna och läsa gratis i 30 dagar. Gör det här!


Michaela Forni

Kategorier

Arkiv