BARA BEN

I samarbete med NIVEA

I fredags hade jag och Jossan ett event tillsammans med NIVEA för att fira att sommaren äntligen är här!

För mig handlar sommaren om umgänge, eftersom vi är så isolerade under vinterhalvåret i Sverige så är sommaren till för att umgås, vara ute och träffa människor, hänga med de man älskar och lära känna nya personer man kanske kan komma att älska.

Därför anordnade jag, Jossan och NIVEA en sommarlunch som vi bjöd in några älskade vänner till, för att fira in NIVEA’s sommarkampanj ”Bara ben”! Bara ben handlar om att älska sina ben, visa upp sina ben och vara stolt över sina ben oavsett hur de ser ut – NIVEA älskar alla ben!

Bara ben-kampanjen firas med NIVEA’s nyhet, Body Oil in lotion, som är en ny lotion med tillsatt olja för att verkligen mjuka upp sommarhuden ordentligt. Deras Body Oil in lotion kommer i tre sommardofter: Rose & Argan Oil, Vanilla & Almond Oil, Cherry Blossom & Jojaba Oil.

Det var den nyheten vi skulle presentera för gänget på lunchen! Och fira in Bara ben-kampanjen såklart!

Vid tolv promenerade vårt lunchsällskap in. Dasha var på ett strålande fredagshumör!

Margaux och Petra strålade ikapp. Temat för lunchen var givetvis Bara ben så vi hade bett alla att sätta på sig sommaroutfiten. Kul att alla gjorde det! Fem stycken bara ben och så Margaux som matchade oss i en blommig topp. Så fint gäng.

Amanda och Chloé var också med på lunchen! Och Arnold såklart. Bebisar är alltid välkomna.

Mitt hjärta <3

Onödig fakta: för ett och ett halvt år sen tog jag bort en leverfläck på ryggen som ni ser. Den var lite farlig så de var tvungna att gröpa ur den ordentligt. Så fick jag det här hemskt fula ärret som syns jämt eftersom jag ofta har bara axlar. Så tråkigt men hellre det än eventuell hudcancer 🙂

Vi slog oss ner för att få en presentation av Karolina som jobbar på NIVEA. Ganska så snabbt högg vi dock in i produkterna för att dofta, klämma och…

… smörja in oss över hela kroppen! Haha. Så roligt att verkligen alla smörjde in sig med de olika dofterna för att hitta sin favorit, känna på konsistensen och ge betyg på hur snabbt den torkar in (väldigt snabbt, den är lite tunnare i konsistensen än en fetare lotion eftersom den har tillsatt olja i sig).

Min favorit var vanilj! Jag älskar doften av vanilj.

Chloé gillade Cherry Blossom!

Dasha hade Arnold i knät så hon fick hjälp av Jossan med att smörja in benen.

Vi åt räksallad och drack bubbel på lunchen och så avslutade vi med chokladkaka, kaffe och äppelmust.

<3

När vi hade ätit klart fick vi besök av en florist som lärde oss om blommor och hur de doftar, vilka som doftar mest, hur man ska tänka när man skapar blombuketter, vilka som är finast att ha i badrummet och vilka som håller längst. En ordentlig lektion i blommor alltså. SÅ intressant och buketterna hon band ihop var helt magiskt vackra. Anledningen till att floristen var på plats är enkel – Body Oil in Lotions olika dofter är inspirerade från blomstervärlden och därför skulle vi lära oss mer om just blommor och dess dofter!

Tack tjejer och NIVEA för en underbar sommarlunch!

Sist men inte minst vill jag tipsa er om att NIVEA har en tävling på Instagram just nu där du ska lägga upp en somrig bild och tagga #NIVEAbaraben – så har du chansen att vinna en spa-weekend för dig och två vänner! Såhär tävlar du:

  1. Fota dina/era sommarben
    2. Ladda upp bilden på Instagram och tagga #NIVEAbaraben
    3. Se till att ha öppen profil för att tävla!

Och priset?
1:a pris är en spa-weekend till ett värde av 8 000kr, vinnaren får ett presentkort som går att nyttjas på 41 olika spa-hotell runt om i Sverige!
2:a-5:e pris är ett somrigt NIVEA-kit till ett värde av 300kr!

Lycka till <3!

  1. Åh vad härlig lunchen såg ut!

    Angående ditt ärr; jag har flera stora ärr efter operationer och de blev aldrig samma färg eller ”konsistens” som resten av huden så jag gick till en duktig hudläkare. Hon skrev ut en salva som jag smörjde på ett par gånger om dagen under en period (har även använt den på mindre ärr senare) och det blev SÅÅÅ stor skillnad! Jag minns inte vad salvan heter men det vet säkert alla hudläkare så gå till någon om ärret stör dig😊

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi