Hipp hipp hurra på 13-års dagen!

FÖRLÅT min älskade, finaste lilla blogg för att jag glömde fira dig igår på 13-års dagen. I och för sig har jag glömt fira de senaste åren, du växer upp så fort, jag hinner inte riktig med.

13 år. När jag fyller 30 fyller bloggen 15, om två år, och då har jag bloggat i halva mitt liv. Halva mitt liv!!!!!!!!! Kan ni ens förstå det???

Kom faktiskt på av ren tur att bloggen fyllde år igår när jag gick in bland mina utkast och av en slump hittade ”Bloggen 12 år!” som var skrivet för ett år sen men som jag måste glömt publicera haha. 19 juni är bloggens födelsedag.

Wow som jag älskar den här platsen. Om min lägenhet är min plats på jorden så är det här min plats på den digitala planeten. Det här är mitt hem. För det mesta är det tryggt, ibland är det en jobbig plats, ofta gör den mig väldigt lycklig.

Tänk när jag satt där för 13 år och en dag sedan på Playahead (community som alla mina vänner använde, säkert ni också?), så kom det upp en bannerannons: ”Starta din internetdagbok här!”. En kvart senare var bloggen född, med en header föreställandes cupcakes och under alias ”Rar” som jag behöll i fem års tid. Det första inlägget minns jag så väl, det hette ”Djävulen bär Prada… bebisar också” och handlade om en födelsedagsfest för min grannes ettåring där hon hade fått Prada-skor och jag var omåttligt avundsjuk (ja, på en ettåring). Mitt intresse för mode fanns där redan som 14-åring hehe.

Är det någon som har varit med här inne från första stund kanske? Då har vi växt upp sida vid sida i sådana fall. Fan så fint. Jag undrar hur länge jag kommer att skriva? Börjar tro för alltid. Känns så himla roligt med Daily Forni och den nya looken här inne! Sen är det kanske galet, men jag tycker fortfarande att det är lika kul att blogga. Många av mina bloggande vänner säger att de tappar lust, inspiration och motivation men det händer mig så extremt sällan. Börjar tro att jag är född till att göra det här haha. Väljer den här platsen framför allt.

Tack för att ni gör det möjligt för mig att jobba med mitt drömjobb. Tack för att ni läser, förstår och hjälper både mig och bloggen att utvecklas. Både privat och ur ett jobbperspektiv är jag så glad och tacksam så ni anar inte. Jag får driva mitt egna livsstilsmagasin och det är tack vare er som jag kan göra det. Få utlopp för min kreativitet, utbyta tankar och funderingar, skriva av mig i jobbiga stunder, hitta igenkänning och försöka ge det tillbaka. Tack. Så stolt över den här fantastiska plattformen!!!

Tycker nog att vi avslutar det här inlägget med ett bildbevis på hur intresserad jag var av *fashion* redan som ung. Här är två somrar innan jag började blogga. Hahahahaha. Stayin’ fashionable.

  1. Jag har varit med sen starten och är född 89 precis som dig.
    Det är ju helt galet att det gått 13 år! Tack för en fantastisk blogg, hoppas det blir många år till!

  2. Jag tror jag hittade din blogg runt 2011, då var jag 16 år så du har hängt med mig ett tag med! Har läst din blogg varje dag sedan dess. Så härligt! <3

  3. Jag har också varit här sen starten, är också född 89 som dig! älskar denna plats! sluta aldrig <3

  4. Jag har varit med ända sedan rar-tiden! Din blogg plus blondinbellas är utan tvekan de bloggar jag utan uppehåll följt under överlägset längst tid. Du har skapat en sån fantastiskt härlig plats här på internet, så grym<3 (du var faktiskt en av anledningarna till att jag tog mig i kragen och "vågade" börja blogga när jag flyttade till Kalifornien, så tack, för både ett magiskt community och för oändlig inspiration<3)

  5. Grattis bloggen! Jag har varit med sen begynnelsen. Hur kom det sig att du hette Rar? Det har jag glömt 🙂 Fortsätt blogga som du gör, I love it!!!

  6. Jag har följt med sedan rar tiden, minns särskilt perioden när du började göra videor, har för mig att en handlade om nutella och en annan var en ”room tour” på ditt flickrum där du visade dina klädställningar. Herregud vad tiden går fort! Ha en fin dag Michaela, kram.

  7. Har också varit med sedan Rar-tiden. Kommer ihåg när jag såg dig på Beyond Retro som låg vid drottninggatan (??) på den tiden och blev helt star-strucked, tror tillochmed jag skrev en kommentar om det till dig :’)
    GRATTIS TILL BLOGGEN!

  8. Jag har, likt ett par andra här ser jag, varit med sen starten o är född 89 så jag har bokstavligt talat växt upp med dig. Det känns verkligen som att du är min vän! Är så stolt över dig, din framgång men även din inre resa. Vi är himla lika på många sätt, och det känns så fantastiskt hur långt vi har kommit. Även om du inte vet alls vem jag är så är jag din kompis så här på håll, och jag hoppas att få följa dig i många år framöver! <3

  9. Jag är tre år yngre än dig men har också varit med sen starten! Känns så fett, att ha följt allt. Hela vägen från Nacka gymnasium till nu. You go forni!

    1. Har stenkoll på detta, men tack! Jobbat ett fåtal gånger med NA på bloggen (då enligt de riktlinjer som finns i artikeln) men kommer inte att ha det på övriga Daily Forni som det ser ut nu. Kram!

      1. Hej igen! Tycker att du är bra och tydlig, var absolut inte meningen att vara dryg. Men tänker att det är bra om de regler o riktlinjer som finns får spridning iom att gränsdragningarna varit lite otydliga tidigare, vilket varken är bra för publicisten eller publiken. Lycka till med Daily Forni.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi