Girls in Flattered x Michaela

Jag ser sååå mycket snygga branschkollegor i mina sandaler på deras sociala medier. Blir galet stolt, rörd och inspirerad. Här kommer sex snyggingar som har haft mina sandaler den senaste tiden!

Felicia i de gula Flattered x Michaela. Att matcha med söt blus, denim och korgväska är ju briljant.

Amanda på en vingård i Italien <3

 

Henrietta i de beiga! Orkar inte ens så snyggt.

Alexia i solnedgången på Ibiza… hur fina är inte de rosa?

Susanne på semester i Saint Tropez, sååå tjusig i mina beiga sandaler!

Sanna Fischer i mina svarta sandaler när hon strosar runt hemma i Palma. Man blir ju lite avis…

Vilken färg är er favvo?

  1. Hej! En fråga till frågor med Forni! Om jag inte missminner mig helt så har du berättat i bloggen att du epilerar armarna. Det är något jag länge funderat på att göra så igår skulle jag testa och helvete vad ont det gjorde. Gjorde så ont att jag inte kunde fortsätta så nu har jag fläckiga armar (hår på vissa partier och kal på andra). Hur gör du själv och gör det mindre ont ju fler gånger man gör det? Finns det något tips för att det inte ska göra lika ont?

    1. Hej tjejen! Det gör mycket ont men man vänjer sig, precis som med t.ex. vaxning. Om det gör för ont för dig – skippa det! Och låt det växa ut igen. Om du ändå inte vill ha hår på armarna kan du raka (behöver dock göras i stort sett varje dag för att undvika stubb), klippa, vaxa (gör lika ont som epilering men går fortare), tråda eller testa med laserbehandling, finns hemmabehandlingar att testa som är billigare än salong. <3!

  2. Jag har önskat mig dom rosa eller svarta i födelsedagspresent. Men tycker att dom gula är väldigt snygga också, men är lite feg med den färgen. Känns lite svårmatchad? Men väldigt snygg mot brunbrända ben!

  3. Hej Michaela!

    Har du någon koll på hur ofta de fyller på storlekarna i dina skor? Har kollat flera gånger under våren och sommaren och min storlek är alltid slut :(((

  4. Hej Michaela! Har läst din blogg många år och du verkar vara en sådan härlig och genuin person.
    Jag undrar vilken storlek du har på dina vita byxor från Theory? 🙂

    Angående sandalerna så är de gula är mina favoriter! 😀

  5. Alla är jättefina. Men, en fråga angående reklam och samarbeten osv. Borde detta inlägg markeras som reklam/samarbete? Jag menar inte att kritiser utan är själv osäker.

  6. Har köpt de svarta och älskar mina fina skor! Körde safe och köpte svarta för att det matchar allt men skulle bra gärna klicka hem minst ett par till. Har bara sån beslutsångest för om jag ska köpa de sjukt snygga beige eller de underbart snygga rosa. Eller kanske de gula solkaramellerna…. Tack för att du designat årets absolut snyggaste sandaler!

  7. Michaela…i princip varje storlek i VARJE färg är ju slutsåld! Så himla kul för dig & Flattered, glädjer mig oerhört över hur ”poppis” skon är. Men, mitt problem kvarstår…när kommer storlek 38 in igen? 😁 Jag har inga Michaela x Flattered sandaler och jag bara måste ha de gula i alla fall (gärna de beiga och rosa när vi ändå håller på 😂). Vad ska jag ta mig till?! 💋❤

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi