Ljudbok på powerwalk

I annonssamarbete med BookBeat

På mina powerwalks runt Djurgården brukar jag lyssna på min ljudbok, såklart, jag lyssnar på ungefär en bok i månaden varvat med mina favvopodcasts när jag promenerar (vilket är en hel del på en månad). Min powerwalk-runda tar drygt en timme men känns som en kvart när jag lyssnar på något bra.

Just nu lyssnar jag på Denise Rudbergs första del i Sthlm Queens. Den andra delen har jag som fysisk bok så jag tänkte passa på att läsa den första nu under mina promenader innan jag åker iväg på semester. ÄLSKAR Denise Rudberg f.ö., brukar träna med henne, tycker hon är så härlig.

Ibland, om jag går på morgonen, avslutar jag min runda med frukost ute någonstans och så lyssnar jag vidare på min ljudbok.

Om du också vill lyssna på böcker på din semester kan jag bjussa på en månad gratis hos BookBeat! Ange koden ”Forni” när du signar upp dig så får du första månaden gratis (om du är ny medlem!).

Signa upp dig här (klick!)

  1. Hej Michaela! Sen du skrev om fuelbox har jag varit sugen på att beställa hem, men tycker det är en saftig pris :/ har du inget erbjudande/rabattkod från dom eller kan skaffa fram en? Vore toppen!

  2. Denise Rudbergs böcker är så fängslade, måste nästan alltid sträckläsa dom, även om det betyder att man läser till 3 på natten fast man ska upp tidigt dagen efter 🙈

  3. Kan inte du skriva ett inlägg/artikel på daily forni om boktips? Behöver böcker att sträckläsa nu under semestern!

  4. Brukar du ha ljudbok i lurarna även när du ute o går med kompis? Det låter faktiskt lite konstigt :/ Petra la ju upp samma bild o skrev att ni gått runt Djurgården, antar du inte alls lyssnar på bok utan bara tagit en bild o skrivit en text?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi