Framme på Mykonos!

Här kommer ett gäng bilder från gårdagen! Vi kom fram till Mykonos vid lunch, åt på hotellet och checkade in på våra (fantastiska!) rum. La oss vid poolen, åt honungsglaserade donuts och drack drinkar. På kvällen var vi ute och käkade middag i stan som slutade med nattklubb och gyros fem på morgonen. En bra semesterdag, minst sagt. Efter nåtta timmars sömn studsade vi upp igen och nu är det dags för lunch och dagsfest. Puss!

    1. Det är bara ett av rummen 🙂 Vi bor i en svit med dubbla rum och dubbla terrasser 🙂 KRAM

  1. Hej Michaela! Jag befinner mig på rivieran och åkte buss idag som gjorde mig så himla åksjuk och jag kände hur hela mitt ansikte blev grönt, då tänkte jag på din bok där du beskrev din åksjuka och kände mig plötsligt mindre ensam i mitt lidande. Men det är så jävla sjukt att man som 25-åring fortfarande skäms när man blir åksjuk… varför gör man det? Stor kram och tack för dina fina böcker, älskar alla tre och finner olika styrka och stöd i dom beroende på livssituationen jag befinner mig i <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi