En söndag på Scorpios med dans i solnedgången

Om vi har det härligt? Svaret är ja. Fy fan vilken magisk ö Mykonos är, jag förstår varför alla rekommenderar den. De senaste dagarna har vi dansat i solnedgången, druckit drinkar, ätit magiskt god lunch, nattbadat och läst böcker vid poolen. Precis så som semester ska vara. Här kommer lite bilder från vår söndag!

Jag var klädd i klänning och örhängen från Zara (nya!), skor från Hermes och solisar från Prada.

Vi var ju lite *bakis* från lördagskvällen men ett morgondopp och en lätt make gjorde susen. Kände mig himla fin trots värmen och bristen på sömn.

Vi hade bokat söndagslunch på Scorpios som är en beach club här på Mykonos. Söndagar är deras bästa dag så vi var redo för en dag med mat, dans och drinkar med havet som kuliss!

Kan VERKLIGEN rekommendera Scorpios, sjukt fint ställe med himla god mat.

Dock så tror jag att vi överdrev maten en aning, tog in typ allt de hade på menyn haha. Godast var bläckfisken och carpaccion med tryffel. Mums!

Killarna <3

Och tjejerna! Här är alltså gänget som vi har åkt hit med. Det är en ganska otippad konstellation med vänner men shit vilken fullträff. Jag har skrattat så mycket de senaste dagarna så att jag har grov träningsvärk i magen. Det är helt sjukt, igår fick jag inte ens luft mellan skrattattackerna haha.

Efter en långlunch gick vi bort till lounge-delen på stället där vi hade massa andra vänner på plats.

Så dansade vi från fem-tiden till midnatt, såg solen gå ner och färga himlen i rosa, lila, orange och slutligen midnattsblå. Åkte tillbaka till hotellet, nattbadade, åt mackor och snackade strunt.

Jag satt och pratade med Theo vid poolen igår och då sa vi ”Det är sådana här dagar man för alltid minns. När vi är gamla kommer vi tänka tillbaka på den där söndagen på Mykonos när vi var unga, vackra och lyckliga.”. För så är det ju. Perfekta dagar på nya platser kommer för alltid att sparas i lille hjärnan. Tacksam för dessa dagar och minnena de skapar.

  1. Har följt din blogg rätt länge och är så oerhört imponerad! Nu undrar jag något så ytligt som vart är dina solglasögon ifrån?:)Så snygga! Sen tänkte jag höra om du ville ta en fika någon dag och prata om livet karriär typ?
    Stor kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi