FASHION EMERGENCY!

Nej nu behöver jag modehjälp här. Jag satt precis och skulle beställa hem min födelsedagspresent till mig själv så stötte jag på ett oväntat problem. Såhär är det!

Bandet till min älskade Peekaboo-bag som jag har bestämt mig för är det svarta nedan. MEN så såg jag att den har silverdetaljer och inte finns med gulddetaljer. Min väska har ju gulddetaljer på sig så silvret kanske skär sig mot väskans egna detaljer? Jag hittade ett band i gröna toner med gulddetaljer som också var superfint – ska jag ta det istället? Helst hade jag velat ha det svarta bandet med gulddetaljer men det går ju inte, så nu kan jag inte bestämma vilken av dessa två nya alternativ jag ska välja. Help a girl out! <3

Svart band med silverdetaljer

Grönt band med gulddetaljer

Min väska <3

  1. Jag personligen har svårt att mixa olika färger på metaller så jag hade tagit bandet med guld! Det kmr bli såå fint!!! 🙂

  2. Definitivt det gröna!

    För att 1. Du kommer störa dig på att det är silver, mkt finare med guld mot guld, och 2. Det gröna var ju jättesnyggt! Mer speciellt och lyxigt med grönt läder.

  3. Absolut det gröna! Personligen gillar jag inte att blanda guld och silver. Dessutom är det gröna supersnyggt och kommer att vara snyggt i höst till exempelvis mörkröda plagg. Köp det gröna :))

  4. Om du verkligen gillar det andra bandet mer (det svarta) så tycker jag absolut du ska ta det – det kommer bli jättefint också. Personligen tycker jag dock det gröna var supercoolt så hade nog valt det av den anledningen men såklart även fint att det matchar med guld-detaljerna.

  5. Personligen skulle jag nog störa mig lite på att det är guld på väskan och silver på bandet så jag säger KÖR på det gröna :)) Plus att det gröna var superfint!! Kram

  6. det är ju ändå lite guld på det svarta så då är det ju redan en mix på det bältet. svarta! finast!

  7. jag tcker nog anda det svarta, men det ar nog bara for att jag aldrig skulle kunna matcha den grona med nagra av mina klader haha

  8. Fyyyyy vad svårt!!!!
    Har jättesvårt för att blanda metaller. Och tyckte inte alls att det gröna var fint?! Som många andra. Kan man verkligen inte få första med gulddetaljer känns så trist att byta band helt bara pga detaljer men störigt att det skär sig med guld och silver.
    Nä alltså ta det första oavsett metall då i sådant fall.

  9. Jag tycker det gröna med gulddetaljer, det är minst lika fint som det andra, samt att det är snyggast med samma färg på metalldetaljerna. 🙂

  10. Jag tycker det svarta! Jag tycker de färgerna klär dig bättre än de gröna, + att du brukar använda de färgerna som är på det svarta bandet mer än på det gröna. Sååå fint!!

  11. Helt klart det gröna!
    Grönt passar så fint med mycket som man inte tänker på, känns exklusivt och guld-guld är det enda rätta!

  12. Jag skulle ta det svarta, det har ju redan både guld och silver på nitarna så det blir ju en cool blandning. Sen är ju fördelen att du kan bära smycken i både silver och guld till 🙂

  13. Grönt! Tycker det svarta är mycket snyggare men det kommer inte se bra ut att med olika metaller när det är så pass stora delar som dessutom kommer sitta väldigt nära varandra på väskan. Personligen tycker jag att man kan blanda metaller ibland men det måste ändå se enhetligt och genomtänkt ut. Kanske hade funkat med silverspännen på ett band med bara guld- och silvernitar så att det guldiga nitarna går igen. Nu tycker jag att det är alldeles för få guldiga på det svarta för att det ska se bra ut. Är en perfektionist ut i fingerspetsarna och speciellt när det gäller outfits så du kanske inte borde lyssna på mig dock!

  14. …som fortsättning på min förra kommentar. Grönt lär ju också vara en av trendfärgerna i höst så du lär ju inte ha problem att hitta kläder och accessoarer att ta igen det gröna med! Köp ett mer färgglatt till våren istället!

  15. Det du tänkte från början! Mycket roligare än det gröna, helt OK nuförtiden (och ruskigt snyggt i mitt tycke) att blanda metaller och dessutom en stor trend att göra just det just nu!

  16. Revolutional update of SEO/SMM package ”XRumer 16.0 + XEvil 3.0”:
    captcha recognition of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
    and more than 8400 another types of captcha,
    with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
    You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

    Interested? You can find a lot of introducing videos about XEvil in YouTube.
    You read it – then IT WORKS!
    See you later 😉

    XRumer201708c

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi