WEEKLY PLANS

Jag älskar allas engagemang i min råtthistoria haha – jag förstår att den upprör samtliga. Som någon kommenterade – det värsta av allt är ju att de börjar bli tama, stadsråttorna. Att de inte är rädda för oss längre. Fy! Det kommer balla ur här i Stockholm med råttor tror jag, tycker redan att det har gått alldeles för långt med dessa vidriga djur.

Nåväl! Här kommer en veckans planer, ett dygn för sent, men vad gör det om hundra år!

Måndag: Ja herregud den dagen fick ni läsa om igår så nu lägger vi den bakom oss haha.
Tisdag: Jag ska hugga tag i mejlen och så ska jag vara knäpptyst fram till efter lunch för då väntar ljudboksinspelning igen!
Onsdag: Samma sak här, en knäpptyst förmiddag med datorjobb och kanske ett yogapass innan ljudboksinspelningen. På kvällen ska vi hem till Amanda och Shoan på middag, mysigt.
Torsdag: Ska träna på morgonen och sen iväg på ett möte. Ljudboksinspelning efter lunch! Sen är den klar! Spännande. Ska fika med Cilla efter jobbet, hon får en liten pojke i höst, som jag längtar!
Fredag: Morgonmöte och sen tänkte jag kanske boka in lunch med någon vän. Efter jobbet ska jag ta ett glas vin med Marith som jag inte har träffat på en månad – har saknat henne!

Fullt upp med ljudboken den här veckan med andra ord – nu kör vi!
P.s! Min helg i bilder kommer idag eller imorgon!


Bildkälla

  1. Gillar det nya formatet på bloggen men snälla gör större text för mobilläsning. Nu behöver jag sitta med telefonen strax under näsan för att se. Annars ser allt bra ut 🙂

  2. Gud så roligt med din ljudbok, vilket monsterarbete det måste vara!! 😀

    Ang. kommentarerna här ovanför kan jag säga att även jag från PC har förstorat skärmstorleken till 110% och det är ändå väldigt liten text för mig.

  3. Hej!
    När jag går in på Daily forni via din instagram får jag bara upp felmeddelande.
    Står ”welcome to nginx on debian. IF you see this page further configuration is requiered. Osv osv

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi