Fredagsmorgon

Morgonselfie till Carro när jag trodde hon hade försovit sig, men vi hade tagit lite fel på tid bara…

God förmiddag kära ni!

I Stockholm skiner solen och redan vid åtta när jag gick på morgonpromenad så var det över 20 grader ute. Gud så härligt. Jag gick runt Djurgården med Carro i lurarna. Nu när hon bor i Tunisien så brukar vi ta telefonpromenader istället – varsin powerwalk i varsitt land men ändå tillsammans. Älskar det, tur att det inte är någon tidsskillnad (en timme bara) så att vi är synkade med tider i alla fall.

Efter promenaden gick jag till posten och hämtade ut en paket till en inspelning nästa vecka och sen köpte jag med mig en färsk fralla från bageriet vid oss hem till frukost. Riktig lyx. Nu ska jag jobba några timmar, sen ta en lång dusch och göra mig redo för helg. Kika in lite senare för veckan i bilder!

Fredagsfrukost med nybakat bröd!

  1. Jag läste din bok förra veckan och så har jag läst igenom din blogg (inte hela) och jag vill med all välmening säga att jag tycker att du behöver stöd och vägledning i ditt skrivande. Du säger själv att du inte bryr dig om språket inte är korrekt och att du vill satsa på upplevelsen…men jag skulle säga att upplevelsen blir så mycket starkare om språket är korrekt! Du säger att du är författare, vässa då din penna och lär dig ditt hantverk! Gå en skrivarkurs eller skaffa dig en mentor som kan hjälpa dig. Hela din image och personlighet (i dina texter) faller med att språket är…dåligt. Jag har läst böcker så länge jag kan minnas och blä, det går inte att läsa böcker med kasst språk. jag väljer bort böcker med dålig historia och dåligt språk. Jag läste dock din för jag tänkte ge den som present till min guddotter som fyller 16.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi