Veckan som varit

Innan vi går på helg tänkte jag bjuda på lite bilder från min senaste vecka (eller okej, tio dagar)!

Fick hem tårta en dag och fikade med den efter middagen såklart. Mums.

Gått osminkad åtta av tio dagar nu, gillar verkligen att inte behöva sminka mig men nu börjar jag ändå sakna känslan av att känna sig extra fin. Jag sminkar mig ju ”bara” ca fyra dagar i veckan så tycker det kan vara härligt när jag gör det.

Träffade Madde i torsdags och spanade in hennes nya lägenhet!

Hon har köpt en liten vindsvåning precis vid mig. Det bästa med den är att den ligger precis bredvid föreningens takterrass – alltså fri tillgång till en terrass med utsikt över hela stan! Lyx!

I tisdags skulle jag och D äta ”nyttig middag” men slängde de planerna åt skogen, gjorde charkkväll istället och drack favvovin. Helt rätt prioritering om ni frågar mig.

I vår familjechatt blev jag retad för råttorna…

Igår var det rulltårtans dag fick jag veta via Sofie! Så jag mötte upp Cilla för att äta rulltårta och dricka kaffe i två timmar. Hon får en pojke om fyra veckor, jag kan knappt tro det, som jag längtar <3

Igår kväll lagade jag sashimisallad som är en favvo här hemma, vi slickar alltid rent tallrikarna.

Härliga dagar – nu ser jag fram emot helg! Ska korka upp bubblet för snart tittar Marith förbi. Puss!

  1. Wow din hy! Så himla fin och fräsch! Om jag inte minns fel så har du skrivit tidigare i bloggen att du har haft acne när du var yngre och haft en del ärr? Hur lång tid tog det för dina ärr att försvinna eller har du gjort någon behandling mot acneärren? Tror du att din ansiktsrutin/livsstil har påverkat hyn och ärren mycket?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi