Höstens stora trend: rött

Inlägget innehåller annonslänkar.

Sandalett, Gucci – HÄR
Klänning med tunna band, & Other Stories – HÄR
Volangklänning, Asos – HÄR
Klänning med volangärm, Valentino – HÄR
Plisserad kjol, By Malene Birger – HÄR
Assymetrisk top, Jason Wu – HÄR
Långärmad blus, By Malene Birger – HÄR
Vinröda byxor, Asos – HÄR
Väska, Little Liffner – HÄR

Hej fina Forni! Ska på en fest med tema rött, jag tycker det känns svårt att hitta någon klänning som känns fin och inte sliskig.. det känns som en svår färg att bära på en fest. Har du något tips på hur man bär upp, tex en röd fodralklänning? Är det ens fint på någon vuxen människa… Kom att tänka på dig som har så bra smak! Hjälp 🙂

Hej tjejen!

Här kommer ett kollage med rött. Jag tycker väldigt mycket om rött och bär det ofta, se exempel nedan. Tycker att rött ger liv och alla blir alltid glada av rött. Plus att det är en sexig färg alltså… alla rätt mao. Röda byxor och rosa topp är galet fint tillsammans, eller en snygg röd klänning som får tala för sig själv. Matcha enkelt och låt färgen vara i fokus. Rött är en självsäker färg som du helt enkelt bär upp med självförtroende.

Ha så kul på festen – lovar att du kommer vara megasnygg!!!

 

  1. Hej underbara Forni! Kan du snälla snälla snälla ta med denna på frågor med forni. Jag ska gifta mig nästa år i maj och jag har sådan ångest över gästlistan. Ska man bjuda vänner som alltid varit nära men som man inte ens pratar med längre och som inte ens har träffat min fästman.. hur hade du gjort? Hur kommer du välja bland dina vänner när du ska gifta dig i framtiden? ge mig något tips snälla:) p.s det ska vara ett bröllop med de som är mina närmsta vänner.

    1. Tips: lyssna på Revärvet-intervjun med Alexander Bard. Den kommer att ge dig en ny (sundare?) syn på vänner man vuxit ifrån 🙂

  2. Här kommer ytterligare två tips på röda men osliskiga klänningar.

    https://www.chichiclothing.com/products/Chi-Chi-Dione-Dress.html

    https://www.chichiclothing.com/products/Chi-Chi-Jade-Dress.html

    Jag själv klär inte i rött och känner mig inte bekväm i en så stark färg. Om du är som jag, lägg inte pengar på en klänning du aldrig kommer använda igen utan kör på röda accesoarer (scarf, handskar, halsband) till en svart klänning och röda läppar till det? Rött och svart är väldigt fint ihop.

  3. Vart är klänningen som du har på dig på första bilden ifrån? 😍

    Tack för en härlig blogg. Ha en fantastisk dag!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi