Sunday morning

God morgon söndag!

Gud vad mysigt med regnet den här morgonen. Igår när vi gick hem från vår middag vid 22-tiden började regnet komma, det var så skönt att gå hem i lugnt, varmt regn och när vi kom hem kröp vi upp i soffan och kollade på film medan regnet hade kommit igång rejält. Även den här morgonen blev en mysmorgon tack vare regnet med tända ljus, gröt och snart ska vi sätta på ett avsnitt av Ozark. Vi har bara sett ett avsnitt men jag har riktigt höga förhoppningar på den här serien. Finns på Netflix!

Jag passar på att ladda batterierna idag för jag har en ganska maxad vecka framför mig rent prestationsmässigt. Bra att hämta andan inför ett sånt race.

Njut av er söndag, puss!

  1. Har stor tentaångest för tillfället, så gick in på din blogg och scrolla lite. Och nu har tentaångesten släppt lite i alla fall. Så vill bara tacka för det, för din blogg är så mysig och harmonisk så man blir lite lugnare av den. Hoppas du får en fin kväll! Kram kram <3

  2. Älskar Ozark och Jason Bateman! Missa inte Handmaid’s tale sen. Den gör ont ända in i själen men tror att det är en serie för dig. Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi