WEEKLY PLANS

Måndag morgon och solen skiner! Tur – jag och Petra ska nämligen iväg på en inspelning utomhus hela dagen. Det är så svårt med planering i Sverige för du kan aldrig lita på vädret. Jag vet inte hur många gånger jag har fått ställa in och byta dagar på plåtningar när ösregnet helt plötsligt hälsat på. Tänker på det när jag ser alla bröllop också – hur vädret är så otroligt avgörande trots det faktum att det är den minst pålitliga grejen under hela bröllopet. Så tråkigt för de som gifter sig även om dagen såklart blir minnesvärd och underbar oavsett.

Okej, ska vi kika på veckan?

Måndag: Inspelning hela dagen för Ellos Sport tillsammans med Petra. Det ska bli mycket roligt, på schemat står yoga och hinderbana. Resultatet får ni se snart!
Tisdag: Kontorsdag! Två möten på kontoret och så har jag ett trevligt lunchmöte inbokat. Jag, Theres och Tess ska planera för mode-delen på Daily Forni nu i höst, med start på modeveckan. Kul! Efter jobbet ska jag fixa naglarna på Studio Paavola.
Onsdag: Inspelning! Men denna gång med Mall of Scandinavia. Nu firar vi ett år som samarbetspartners – bästa året! Det är så roligt att samarbeta med en plats som har oändliga möjligheter.
Torsdag: Morgonträning, fixa ögonbrynen hos Emelinda, yoga på lunchen. Annars jobba på som vanligt om jag inte klämmer in något möte på eftermiddagen.
Fredag: Frukostmöte med min kompis Jonas och så Charlie som har Aldrig Ensam. Det känns alltid viktigt när vi ses eftersom temat ”Psykisk ohälsa” är otroligt stort, svårt och läskigt. Sen blir det någon timme på kontoret innan jag håller i ett lunchevent på Hallwylska tillsammans med NIVEA och Whyred. Väderapparna visar 22 grader och sol på fredag – halleluja! Längtar redan!

Två inspelningar och ett lunchevent förutom allt mitt vanliga jobb – det är fullt upp den här veckan med andra ord. Dags att köra igång då. Eller ja, efter en god frukost och lite mer Nyhetsmorgon… 🙂


Bildkälla

  1. Hej forni!
    Jag har en fråga. Jag, liksom du, är en person av högkänslig karaktär. I mitt fall har jag precis insett det och det är så befriande att förstå varför jag är som jag är. Däremot är det så satans svårt att förstå alla känslor. Kan du också känna så? Att vissa dagar känner du känslor som du inte alls vet vad dom innebär? Hur tacklar du dom? Ibland vet jag inte om jag bara ska acceptera dom utan att reflektera, eller om jag ska gå på djupet med vad de kommer ifrån… Så svår grej.
    Stor kram till dig!

    1. Ja snälla ta upp detta ämne!! Det är ju sååååå otroligt intressant o viktigt! Jag har insett samma sak i somras när fredagspodden gick tillbaka till de första avsnitten och jag börja lyssna på dom. En helt ny värld och tankesätt kring detta har öppnats för mig (även om jag vetat att jag vart känslig men inte kunnat sätta ord så som dom gjorde) o vill ha mer åsikter, info o allt! Kram 🌸

  2. Låter som en rolig vecka! Kan du inte skriva lite hur du tänker när du bjuder in till event? Vad som krävs för att bli inbjuden och vilka personligheter/influencers som är viktiga att bjuda in?

  3. Två av mina kompisar gifte sig med varandra för ett par veckor sedan, och hade ceremonin utomhus. Preciiis när själva vigselakten (dvs när de säger ja och allt sånt) började kom jordens skyfall som varade nästan exakt tills de blivit man & hustru. Kalla det bra tajming eller dålig tajming, det blev i alla fall ett oerhört minnesvärt bröllop!

    1. Haha ja alltså, det bästa man kan göra i ett sånt läge är ju att bara släppa hämningarna och njuta av regnet. Det är så jäkla trist men samtidigt så har man ju inget val än att försöka göra det så bra och minnesvärt som möjligt!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi