WEEKLY PLANS

God morgon måndag och ny vecka!

Jag sitter på bageriet på Storgatan, ibland går jag hit och äter frukost om mornarna, jag gillar det för det påminner mig om… ja jag vet inte. Något vanligt, mysigt, traditionellt, nostalgiskt. Det är kaffe och fralla för 50kr, så långt ifrån instagram-vänligt man kan komma och så sitter byggjobbarna bredvid, tar sin förmiddagsfika i smutsiga snickarbrallor samtidigt som jag tar första klunken morgonkaffe. De påminner mig om pappa. Jag älskar snickarbyxor, smuts under naglarna och den svaga doften av olja. Pappa <3.

Förra veckan hade jag tagit på mig lite för mycket på en och samma vecka, så den här veckan har jag försökt att organisera annorlunda. Ska vi kika?

Måndag: Inspelning för Paypal i en lägenhet här på Östermalm. Jag ska jobba med min kompis Jonas så det ska bli riktigt roligt. På eftermiddagen har jag ett möte som jag längtar efter, får berätta mer sen om det blir något!
Tisdag: Jobba hemifrån, jag ligger verkligen efter från förra veckan så det behövs.
Onsdag: Kontorsdag! Möten på förmiddagen, på eftermiddagen har jag uppstartsmöte hos Cure inför hösten. Så taggad på hösten. Efter jobbet ska jag prova klänningar hos By Malina, det vankas bröllop i helgen! På kvällen ska vi ut och käka, ska äntligen testa Rutabaga, guuud så jag längtar!
Torsdag: Yogamorgon som Jossan har bjudit in till. Sen lunchdejt och kontorshäng, vid sex ska jag iväg på en middag tillsammans med Joanna och Estée Lauder!
Fredag: Frukostmöte med Wakakuu som jag ju jobbar med ibland. Sen möte inför nästa säsong med Flattered (!) och så lunchdejt.

En trevlig vecka som ni hör! Förutom detta ska jag spela in rättningarna på min ljudbok och lite annat. Ska försöka att inte boka in mer än två grejer till förutom det som redan är bokat. Det är mitt stora problem – när jag skriver om veckans planer känner jag alltid att ”det här är lugnt” men sen bokar jag upp mig på 352 olika grejer och så blir det kaos i själen. Nä, max två till grejer denna vecka! Och därmed basta!

Ha en ljuvlig måndag mina kära.

Standardoutfit en måndag – skjorta och jeans (adlinks!)

Vilken morgon vi har i Stockholm!

Här sitter jag just nu!

  1. Ser ut som en ljuvlig morgon! Njut 🙂 Jag har precis läst ut din bok, Jag är inte perfekt tyvärr…alltså TACK….precis vad jag behövde inför sista året på universitetet med en prestationsångest som står mig upp i halsen. Tack <3

  2. Låter som en rolig vecka, ditt jobb verkar så spännande! Skulle gärna läsa mer om hur du tänker kring samarbeten och hur det går till. Kram <3

  3. Fina Michaela, har just läst ikapp någon veckas inlägg på din blogg efter en semesterresa (älskar att ha massor att läsa ikapp) och måste bara säga att wow, just nu känns din blogg så otroligt bra, välskriven, personlig och inspirerande!

    1. Hej Jess! FINA DU – fan vad glad jag blir! Tack tack tack för kärleken. Blir så pepp på hösten och bloggen nu. PUSS!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi