God morgon!

God morgon från mitt nya kontor!

Jag har inte berättat det för er men vi har bytt rum på No 18 och förflyttat oss tio meter åt vänster. Vår kontorsfyra ska bli en kontorstolva, rummet är tre gånger så stort som det vi hade tidigare, med stuckaturer som gör en knäsvag och utsikt över takåsarna runt Stureplan. Det är på femte våningen, jag ser himlen när jag knapprar på tangenterna och energierna här är fantastiska. Vi flyttar in den 1:a september, men det ska målas om och sådant fram tills dess. Idag var det dock varken målare eller personer här så jag bestämde mig för att känna in rummet i lugn och ro. Här kommer jag trivas. Daniel kom förbi för att hämta några papper för en timme sen, så vi snackade lite skit medan jag drack mitt morgonkaffe. Sen åt jag min frukostfralla och betade av nattens mejlskörd. Jag vaknade innan sju i morse och kunde inte somna om så bestämde mig för att gå in till kontoret och röja undan jobb istället. Lika bra det. Man ska aldrig ligga kvar i sängen om det snurrar för mycket tankar i huvudet. Bättre att ta sig upp och ut!

Onsdag idag. Möten, mejlen, klänningsjakt och Rutabaga står på schemat. Bra dag med andra ord. Puss!

Min magiska(!) sidenblus är från Lou in Love (annonslänk).

  1. Åh vad kul med nytt kontor! Själv har jag nyss (delvis inspirerad av dig !) lämnat mitt kontor och fasta jobb som IT Projektledare för att följa mitt intresse mot att en dag bli egenföretagare inom mat…! Sjuk resa som jag knappt vet hur jag hamnade i eller hur det ska sluta.. haha. Spännande som tusan iallafall! Kolla gärna in min blogg där jag kommer dela med mig av både resan och matinspo såklart 🙂 http://www.buttala.se (IG:a_buttala)

  2. Konstig fråga kanske, men bär du laptopen i handen (i fodral) när du har en sån liten handväska? Vill använda mina små väskor till jobbet men måste ju även släpa med mig laptopen..

  3. Så fint ni kommer få det! Dröm!

    Jag sitter själv på NO18, arbetar som ekonomiansvarig/redovisningskonsult. Om ni har en plats över och vill hyra ut får ni gärna höra av er, jag kan dessutom hjälpa er med allt inom bokföring, bokslut, årsredovisning, deklarationer. 🙂 Tänkte att ni alla är egna företagare och behöver hjälp med ekonomin 🙂:)

    Kramar
    J

  4. Åh vad drömmigt kontor! Måste bara ge dig en komplimang för hur snygg du är Forni! Gick precis förbi dig på stan och såg direkt att det var du. Nästa gång kommer jag fram och säger hej men hade lite bråttom iväg. Fortsatt trevlig kväll! Kram

  5. mmh, älskar maxade och effektiva starter på dagen! Och så himla drömmigt med ett kontor där, power! Hoppas det blir grymt!

  6. Vilket fint kontor! Ett stort inredningstips, är att istället för ”vita standardskrivbord från ikea”, köpa skrivbord i annan färg/modell/etc. När jag köpte ett nytt skrivbord (visserligen också ikea haha http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/30299070/) så blev jag sjukt överraskad hur mycket som det förändrade hela känslan på mitt kontor! Eller kontors-feng shuin som jag brukar kalla det 😀

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi