A QUICK HELLO

Dagarna bara flyger förbi – vet inte ens var de tar vägen? När man glömmer bort bloggen vet man att det är mycket att göra haha. Nåja, ville bara kika in på ett snabbt hej innan jag ska äta lunch med Cilla. Tänkte bjuda på lite bilder från senaste dagarna, ett inlägg om middagen igår kommer ikväll. Och så ska vi få upp veckans frågor med forni såklart!

Åt lunch med mamma igår på hennes kontor och köpte med mig sallad från Holy Greens som Marith och D alltid tjatar om. Jag tog deras falafelsallad som var god men jag hade helt klart för höga förväntningar. Men ska ge det en chans till och testa en annan sallad.

Tjejerna provmålade på kontoret medan jag satt och jobbade. Kommer bli så fint här till den 1:a september när vi flyttar in!

Jag hade ett två och en halv timme långt möte på eftermiddagen och efter gick jag till By Malina för att testa klänningar… vad tror ni om denna till lördagens bröllop? Blev kär!

I morse gick jag och Mandy bort till Story Hotel där Jossan och Röhnisch hade bjudit in till yoga och brunch! Så mysig start på dagen och jag blev helt kär i detta yogaset, helt klart en ny favorit.

Så skönt att yoga ur kroppen och efteråt dracks det smarriga smoothies. Jag fick lite massage av en vän som utbrast ”Här var det knutor! Men Gud din nacke, det här är ju helt sjukt”. Jag har haft huvudvärk två veckor i sträck på grund av att jag är så stel (blir det under stress och när jag inte yogar… tränat för mycket styrka senaste tiden). Dags att boka in en massage med andra ord.

Nu väntar Cilla, gotta go. Puss!

  1. Klänningen är fin men jag tycker att den är alldeles för mörk, känns nästan ledsen! Du kan hitta bättre 😍

  2. Holy Greens är grymt! Men deras falafel är dessvärre tråkig och torr tycker jag :/
    Tipsar om Laxokado, Asiatisk Trädgård och Grönsakslandet, mumsmumsmums

  3. Gud så fint set! Beställer på en gång 🙂 Fanns en suuuperfin löparjacka i samma mönster fast vit botten också 🙂

  4. Jag har precis samma problem med huvudvärk på grund av stelhet. Har testat det mesta; massage, kiropraktor osv. och gör alltid en hel del yoga. Men inget har fungerat i närheten lika bra som Dry Needling. Låter kanske lite obehagligt med nålbehandling, men är näsan skönt för man känner hur muskeln slappnar av nästan direkt och det har gjort så att jag kan leva nästan huvudvärksfri även i stressade perioder. Det har iaf blivit min räddare i nöden, hoppas det kan fungera för dig också!

  5. Massage är något alla skulle unna sig oftare men det är dyrt. Vill tipsa om att flera landsting erbjuder tex kiropraktik inom högkostnadsskyddet, dvs en betalar fast avgift per besök på ca 100 sek upp till maxtaket, sedan går en gratis. Jag gick var/varannan vecka i ett år när jag bodde i Sthlm (bor inte i Sverige längre). Har adhd och detta hjälpte mig enormt med mina spänningar och jag blev nästintill helt fri från stress-migrän samt kunde sova utan tabletter. Guld!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi