Interior design / Klong ljusstake

Unnade mig denna ljusstake från Klong för en tid sedan! Den silvriga ljusstaken gör sig så fint på matbordet tycker jag, plus att den är perfekt när man har gäster: tar inte mycket plats så att man får plats med dukning och mat, sträcker sig över hela bordet samt är låg så att ingenting skyms. Hade tänkt ha den i ett av våra sovrumsfönster men den får nog på kvar på matbordet tills vidare!

  1. Ja, den är verkligen otroligt vacker på matbordet. Har den själv och det känns som en bordsdekoration att njuta av i många år då den är så enkel och stilren att man inte tröttnar.

  2. Hej forni! Du som har koll… ska på en visning på sfw nästa vecka. NÄR ska man va på plats om det står kl 12 i inbjudan? Det tar väl alltid lite tid eller hur? Typ 12:30? Heeeeelp

    1. Visningen brukar börja ca 12.30 men det är många som ska bli seatade så de flesta är på plats prick 12 (eller senast tio över) 🙂

  3. Åh fin lägenhet är fantastisk! Jag ska om några dagar flytta och är i stort behov av inrednings inspo. Kan inte du göra ett inlägg om hur du tänkte kring er lägenhet? Är framförallt insnöad på gardiner, kan liksom inte bestämma mig för hur jag vill ha det!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi