WEEKLY PLANS

Det märks att vi närmar oss september för vädret liksom luras med en. Kallare än vad man kan ana i skuggan och om natten, men lika varmt som i juli när solen får ligga på. Svårt att klä sig, jag antar att det är dags att gå tillbaka till lager på lager.

Det är modevecka den här veckan! Onsdag, torsdag och fredag är det visningar och jag ser fram emot ännu en modevecka i mitt liv. Jag undrar hur många modeveckor jag har närvarat på i mitt liv… 20, 25 stycken kanske? Modeveckan i augusti är alltid den roligaste för då är vädret med oss, sen är jag välsignad med ett gäng riktigt härliga kompisar som jag alltid hänger med på modeveckorna! I år ska vi dessutom dokumentera modet på Daily Forni så håll utkik på magasindelen och Daily Fornis Instagram under veckan!

Måndag: Jobb jobb jobb! Rensade ut mina saker ur vårt gamla rum på kontoret i förmiddags, det var nästan lite sorgligt. Har ändå älskar det rummet i 18 månader, vårt mysiga lilla kontorsrum. Åt lunch med Alexia i solen efter rensningen och snackade skit en timme. I eftermiddag blir det ett Djurgårdsvarv… sen mer jobb.
Tisdag: Ännu en helt vanlig jobbdag. Jobbar hemifrån imorgon tror jag, har så mycket att röja undan och de ska måla om på kontoret under veckan. På eftermiddagen ska jag på pedikyr hos min bästa Sara, hon har varit mammaledig en period vilket var den värsta perioden i mina fötters liv, men nu är hon tillbaka och jag är så glad över det!
Onsdag: Modeveckan dag ett! På schemat står bland annat en pressfrukost med Lumix på Rutabaga och en föning hos Dyson. Sen ska jag se visningar så som Whyred, Stylein, By Malina, Busnel och Naim Josefi.
Torsdag: Modeveckan dag två! Valerie, Dagmar, Jennifer Blom och Stand är några av dagens visningar. Och så ska jag äta den traditionsenliga modevecka-lunchen med mitt favvogäng samt gå på fest som Maria Nila håller i!
Fredag: Modeveckan dag tre! Jag kommer dock jobba som vanligt under dagen, brukar vara så mycket som samlats på hög under dagarna innan. På eftermiddagen ska jag i alla fall se Diana Orving som avslutar modeveckan innan jag går på helg.

Heja veckan! Nu kör vi!

Dagens lunchsällskap <3

  1. Hej Forni! Tänkte bara kolla, är det bara för mig ditt arkiv inte funkar?? Blir bara headern och error oavsett vilken månad man klickar på 🙁

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi