En torsdag i bilder

Hej hopp från en torsdag på modeveckan! Alltså förra veckan. Jag satte på mig min outfit som jag lånat från By Malene Birger (adlink), sedan tog jag min Vitamin Well och åkte bort till Grand Hotel! Jag tog nämligen över Vitamin Wells Instastories hela torsdagen så det blev både en och tre stycken under dagen, mums.

På plats på Grand mötte jag upp vår snygga moderedaktör

Och så såg vi Valeries fina visning! Heja heja!

Efter Valeries visning hade vi vår traditionsenliga lunch där Valerie såklart fick blommor från oss alla – grattis tjejen till en så fin kollektion!

Emma, Valerie, jag och den magiska buketten som Frida valde ut!

Vi åt en två timmar lång och sanslöst trevlig lunch!

Efter lunchen var vi och såg Jennifer Bloms färgglada visning!

Och utanför minglade jag med dessa snyggingar: William, Lisa och Julian!

Och sen tog jag en välbehövlig ensampaus i Cardierbaren med en kopp kaffe och ingenting mer. Den är så vacker Cardierbaren, och det känns så lyxigt att sitta där i lugn och ro.

Innan Dagmar-visningen tog jag självklart en mousserande drink av Richard Juhlin! Jag kände mig som en väldigt stolt ambassadör när jag såg att de serverade bubbel till att gäster innan varje visning i den stora salen. Deras mandel-bellini med Richard Juhlins rosébubbel gick inte av för hackor alltså!

Avslutade modeveckan med Dagmars visning. Mycket bra!

Efter sista visningen stressade jag hem för att ta ett glas vin på balkongen med Daniel innan vi gick upp till Pingis för att äta middag med henne, Bella, Martina, Anitha samt två killar vid namn Erik och Thomas (Adams, grundaren till One Piece!). Pingis och Bella har gått in som delägare i ett nytt företag som Erik och Thomas har byggt upp. Det lanseras nu i september, mycket spännande.

Vi åt massa asiatisk mat, drack vin och pratade jobb. Riktigt trevlig middag och så roligt att prata om vår bransch med andra personer som jag respekterar mycket. Hur de ser på framgång, mål, framtid etc. Jag har ju, till skillnad från exempelvis Bella, aldrig jobbat med tydliga mål utan jobbar på ett helt annat sätt – men det är intressant att lyssna på hur andra tänker och fungerar.

Efter middagen tog vi en sväng till Maria Nila-festen innan jag promenerade hem vid midnatt. Tiopoängs-torsdag!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi