WEEKLY PLANS

Om det var lätt att sova i natt efter att D satte på en skräckfilm i sängen vid 23-tiden? Inte direkt va. Han satte på en film som hette ”Funny Games” som var rätt så störd och obehaglig… så sa han ”Men vadå, det är väl bara att somna om den är obehaglig?”. Ja för det är ju svinlätt att somna när någon blir mördad i bakgrunden.

Drömde hela natten om de där obehagliga tonårskillarna i filmen med sina vita handskar… fy fan. Tack älskling för den trevliga starten på veckan!

Trots det har jag en härlig vecka framför mig. De senaste veckorna har varit väldigt fullspäckade men det här är första vanliga veckan på ett bra tag. Känns så mysigt!!! Första septemberveckan också, nu är höstterminen verkligen här.

Måndag: Kontorsjobb och första officiella dagen med nya kontorsgänget! För tillfället sitter jag, Linn och Alexia och jobbar med regnet som smattrar och varmt kaffe. På lunchen ska jag yoga och efter jobbet ska jag gå på massage! Inte varit såhär stel på flera år tror jag.
Tisdag: Mötesmaraton på förmiddagen och så kontorsjobb. Jag ska fixa mina ögonfransar och när dagen är slut har jag en riktigt mysig kväll framför mig – middag och Zuccheros konsert på Cirkus med mina föräldrar!
Onsdag: Fotografering och manikyr på förmiddagen, jobba hemma på eftermiddagen.
Torsdag: Inspelning med Santa Maria på förmiddagen – jag och Jessica Freij ska laga mat ihop! Hur kul samarbete! På eftermiddagen ska jag på ett event som Lindex och Flattered anordnar.
Fredag: Cellprov på morgonen… ni går väl för Guds skull på era kallelser? Det MÅSTE ni göra!!! Sen blir det lite möten och en trevlig lunch. Ska planera för en rolig grej som släpps i höst också… stay tuned!

Mysig film att somna till

  1. Åh, fy!!!!! Såg den filmen för flera år sedan och kan fortfarande tänka på den ibland…

    Mvh,
    Tittar aldrig på skräckfilm

  2. Kan inte låta bli att dela min egna Funny Games story.

    Jag hatar skräckfilm, och har som en regel att jag inte ser dem. Jag har provat, men jag har för livlig fantasi så det går bara inte. Jag drömmer mardrömmar i flera dagar efter att ha sett en skräckis. För många år sen nu var jag på bio med ett par tjejkompisar, vi skulle se någon komedi men där var inga biljetter kvar. Så vi valde blint en annan film att se, enbart utifrån titeln. Ingen av oss hade hört om den, men Funny Games lät ju trevligt (nu inser jag hur sjukt längesen det var att man inte hade en smartphone som man googlade på).

    Snacka om att bli livrädd!! Filmen börjar ju så fridfullt, men vi förstod inte riktigt varför de spelade hardrock i introt. Jag gick ut ca. halvvägs när jag förstod att detta inte var en film för mig. Min ena vännina kom ut tio minuter efter, och bara en såg den färdig.

    Jävligt läskig film alltså!

    1. Hahaha älskar att du berättade detta för mig. Ska visa din kommentar för Damon ikväll. Han tyckte jag överdrev – NEJ DET GJORDE JAG INTE! Haha!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi