The Daily Outfit & Breakfast

Tröja och byxor från FWSS (liknande här & här – adlinks)

Hej hopp tisdag!

Jag började dagen med mysig frukost på Wienercaféet följt av en heldag på kontoret. Snacka om att energin på stan skiljer sig från igår, sol gör verkligen något med folks sinnen. En underbar dag idag.

Jag har jobbat undan massa skit, snackat massa skit och njutit av det härliga septembervädret. Nu ska jag snart sticka bort till Ulla Winbladh, det vankas middag och konsert! Länge sen jag var så peppad på konsert. ZuccheroCirkus, vi ses snart!

Härlig start på dagen!

  1. Hej forni! Jag har en fråga till dig som du kanske kan ta upp i nästa frågor till forni eller som kanske någon läsare har bra svar på. Du verkar ju ha blivit så bra på att läsa av dig själv när du är stressad, och att du då trappa ner.

    Jag har nyligen börjat studera efter att ha jobbat i flera år, och känner en otrolig press att göra bra ifrån mig (vet om att jag har orimligt höga prestationskrav på mig själv). Studierna sätter hård press på oss att bevisa vad vi kan, tidigt, och vi tävlar alla om några få platser på vidarestudier i slutskedet. Problemet är bara att jag håller på att gå under av stressen. Jag har gått från att vara en harmonisk och lugn person som sovit tungt och tryggt om nätterna till att knappt sova alls. Vaknar mitt i natten klarvaken och ligger vaken tills jag ska gå upp, har insomningsproblem andra kvällar och har till och med börjat göra konstiga saker ifrån mig när jag sover. Som att skriva anteckningar på mobilen, i sömnen! Har dessutom dragit på mig utslag jag inte känner igen och yrsel samt tryck i bröstet. Det sistnämnda är lindrigt såklart. Men värst är sömnen! Så, har du några tips på hur man stänger av det man gjort under dagen (jobb/studier/grejer man läst in) innan man ska sova? Hur rensar jag tankarna och lägger allt det där åt sidan? Och i värsta fall, vad är det bästa tipset för att lyckas somna om igen om man vaknat på natten? Hit me up!

    Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi