Höstens trender

Nu är det nästan precis höst, det går att känna i stämningen där ute, och vad passar då bättre än en lista med hösttrender som jag kommer att anamma under kommande säsong?

Here it goes!


Bild 1 | Bild 2

Dova toner i hemmet. Höstens färger är mjuka och snälla.


Bildkälla

Sjalen. I håret, runt halsen, på väskan. Överallt följer sjalen med i höst!


Bild 1 | Bild 2

Lite varmare toner i den blonda nyansen. Jag älskar mitt blonda hår och vill inte ge upp det än på några år, men ska slinga upp det lite tänkte jag.


Bildkälla

RUTIGT! Herregud vilken comeback det rutiga mönstret har gjort i höst. Överallt ser man det! Inte mig emot, så tjusigt ju.


Bild 1 | Bild 2

Pannkaksfrukostar försvinner inte med sommaren, men de ändrar ton. Philadelphia, björnbär och sirap blir höstens tre pannkakstoppings!


Bildkälla

Rosa, röda och lila toner. Höstens färgskala!


Bild 1 | Bild 2

Statement-smycken! Och så är det med det.


Bildkälla

Slip in-loafers. Mina Gucci är verkligen ett av mina bästa köp i år. Hade velat ha ett par till med något fint mönster men det kanske är lite väl överdrivet…

  1. På tal om höstens trender – har du något tips på var man kan hämta inspiration när det kommer till kläder? Jag har typ inte shoppat på år och dar, men nu vill jag satsa på att unna mig fina outfits då och då. Hos dig får jag inspiration utan tvekan, älskar din stil. Från kläder till inredning. Tack vare dig kompletterade jag exempelvis min servis med Ostindia utöver Corona. Blev så sugen när jag såg dina fina matbilder med den serien. 🙂 <3 Finns mera produkter genom åren jag köpt efter du visat upp dem haha. Favvo! Men var kan man hämta ännu mer modeinspiration utöver din blogg? Finns det något modemagasin du kan rekommendera till exempel? Eller någon renodlad outfit-blogg? Tacksam för svar om du har tid 🙂

  2. Alltså så kul. Jag upplever att jag alltid gillat din klädstil (har följt dig sedan 2009 typ) och då har min stil varierar en del sedan dess, utöver modets växlingar då. När du hade en svartare stil med mycket läder och klack hade jag det också (runt 2010) och då älskade jag dina kläder liksom nu. De senaste åren har jag blivit mera vuxen och klassisk i min stil och kan ibland komma på mig själv att bära exakt samma outfits som du. Det är som att min klädstil följt din på något sätt utan att jag någonsin gjort det medvetet utan bara av en slump i alla tidsperioder råkat gilla samma saker som du. 🙂 Mådde också dåligt psykiskt under åren 2010-2011 så kanske det spelade in och gjorde att jag drogs så mycket till svarta kläder och nu när jag mår bra vill ha en annan klädstil. Men konstigt att jag sedan jag följt dig alltid tyckt att dina kläder är spot on och kunnat bära liknande, även om din klädstil förändrats genom åren.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi