Pre-dinner NK-galan

I onsdags skulle jag på NK-galans pre-dinner! Innan middagen bestämde jag och Petra att vi skulle ses på en fördrink. Vi sågs på Hallwylska och fick sällskap av Freddie & Daniel.

Och vid sex gick vi upp till Brobergs Matsal för middagen, som Emilia de Poret höll i!

Det var så vackert uppdukat, så god mat och så trevligt sällskap. Jag är så glad och tacksam över vilka underbara tillställningar jag bjuds in på tack vare mitt jobb.

Jag hade den här fantastiska mannen som bordsherre – Fadi El Khoury. Sveriges Haute Couture-mästare. Det finns ingen som gör klänningar i Sverige som Fadi. Under middagen höll han i en presentation om couture där vi fick lära oss om hantverk, olika klänningar och hur de tas fram.

Vi pratade om bröllopsklänningar och frustration som kan uppstå när människor inte förstår olika begrepp eller titlar. Får vem som helst säga att de gör couture? Vad är haute couture? Får vem som helst kalla sig författare eller influencer? Kan man bli kär i en klänning? Ja sådana saker.

Efter tre rätter, tre presentationer och intressanta samtal så tackade jag för mig vid 21-tiden och tog en taxi hem i regnet.

En underbar liten kväll.

  1. Hej! Tycker mig ana att du är ganska influerad av Sandra Beijers sätt att skriva, är det nåt du skulle hålla med om? 🙂

  2. Åh vilken fantastisk kväll. Älskar Emilia, allt hon gör är så proffsigt. Gillar också dina skor väldigt mycket, du var lika smashing supersnygg som alltid!

  3. Det här kanske mer ritar sig til ”Frågor med Forni” men hur ser du på (vad det verkar) ett relativt stort alkoholintag? Jag menar absolut inte att verka anklagande och förstår att alkohol oftast förekommer på de tillställningar du blir bjuden på med tanke på att alkohol ofta glorifieras och att ökat riksintag för kvinnor ligger på nio glas vin i veckan tänker jag att det ändå är en relevant fråga då man ofta ser glas och flaskor på borden hos många bloggare/ influencers. Tacksam för svar på hur du ser på det!

    1. Michaela har svarat på den här frågan och gett sin syn på saken ett antal gånger. Sök i arkivet så hittar du massor av svar 🙂 tycker Michaela verkar ha en mycket sund inställning till detta.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi