WEEKLY PLANS

Hej hopp från kontoret!

Här sitter jag och Theres, delar på en pain au chocolate och dricker morgonens andra kopp kaffe. Det har varit en lagom fullspäckad helg och jag känner mig laddad för den här veckan, vilket kan behövas. Jag är nämligen uppbokad tisdag-fredag på grejer efter jobbet så det känns viktigt med energi. Om drygt en vecka åker jag på semester så det blir sista racet innan jag drar och laddar batterierna på varmare breddgrader.

Ska vi kika på veckan?

Måndag: Planeringsförmiddag för Daily Forni. Yoga på lunchen. Kontorsjobb och avslutningsvis ska jag på sportmassage. Måste få ordning på den här jävla nacken alltså…
Tisdag: Pressvisning för Teotoki, kontorsjobb och på kvällen ska jag på ett event som Petra håller i.
Onsdag: Fota pressbilder för podden och sen spela in ett nytt avsnitt. Mindre än en vecka kvar tills första släpps! Hurra! På eftermiddagen har jag månadsmöte med Cure och på kvällen har vi två killkompisar över på middag.
Torsdag: Jobba hemifrån! Förhoppningsvis i alla fall, har lite grejer jag eventuellt behöver få gjort på torsdag. På kvällen är det födelsedagsfest för Margaux!
Fredag: Jag börjar fredagen med att fixa ögonbrynen hos Stephanie. Sen blir det kontorsjobb, ett möte och avslutningsvis ett showroom-besök hos Busnel! På kvällen har Edita bjudit in till middag hemma hos henne, det ser jag fram emot!

Jahopp då kör vi då. Ready, set, go!

  1. Precis så! Eller som Lil Wayne: never apologize for how you feel, it’s like saying sorry for being real. Lever efter detta 😀

  2. En fråga, antingen om du vill svara här eller till frågor med Forni. Angående att du skriver att ni ska ha två killkompisar över på middag, brukar du göra skillnad på/ange om det är killkompisar du ska träffa? Hur resonerar du kring det? Skriver du att du bara ska träffa en kompis så utgår nog de flesta från att det är en tjejkompis men ibland känns det som att folk har ett behov av att vara så tydlig med att det är en killkompis man ska träffa om du förstår vad jag menar?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi