En tisdag i bilder

Jag började min tisdag med pressvisning för Teotokis nya kollektion!

Hur fin är min nya höstjacka från Zara förresten?!

Den här byxdressen var min favorit. Wow så fin den är!

Jag jobbade på kontoret i några timmar innan jag gick ner på stan för att köpa en födelsedagspresent till Ian (som föddes för drygt en vecka sen!). Jag var på Schuterman och tittade men hittade ingenting som kändes bra. Efteråt gick jag mot Sturegallerian för att leta vidare när jag såg denna i skyltfönstret hos Livly. Ett ord: KASHMIRBODY! Vilken levande människa vill inte ha på sig en body i 100% kashmir? Jag kan inte tänka mig något lyxigare. Det blev ett självklart köp.

Så blev det dags att träffa den här varelsen för allra första gången. Hej Ian!

Det är alltså Cillas lilla bebis som firade drygt en vecka utanför magen. Hur jävla gullig får en varelse bli?

Han fick sitt paket, så åt vi kanelbullar och drack kaffe på mitt gamla stammisfik vid Fridhemsplan.

Det var verkligen speciellt att få träffa hennes bebis. Jag har känt Cilla sen jag var fyra år, hon är ett av mina första minnen i livet. Tänk om Ian kommer att minnas mig från första början av sitt liv? Hela grejen känns bara så stor och häftig. Livet. Vad ljuvligt det är.

Efter jobbet promenerade hela kontorsligan upp till Lydmar där Petra hade bjudit in till event. Brynolf & Jung var där och trollade men precis när vi kom fick jag ryggskott (!) så jag blev rätt stressad och smet tidigt. Förra året hade jag ju ett rejält ryggskott som var så smärtsamt att jag inte ens önskar att min värsta fiende fick vara med om det. Jag gick hem från eventet vid halv åtta, proppade i mig smärtstillande och försökte hålla mig lugn. Vaknade upp i morse och kände direkt att det var bättre. Ett ”snällt” ryggskott känns som en barnlek jämfört med det jag tidigare haft. Började nästan gråta bara av tanken att behöva vara med om det igen, trots att det inte var mer än ett år sen sist.

Nåväl, hemma var det strömavbrott så vi kröp ner i sängen med varsin dator tills batteriet på dem var urladdat, då var det tack och god natt. Ändå ganska mysigt!

  1. Åååååååå så snygg i håret!!!!!! Färgen o allt! Perfektion!!!! Är den som alltid skriver att du ska ha mörkare hår 😄🙌🏼

  2. Hej Forni, jag har en tanke som jag gärna skulle höra ditt resonemang om som bloggare/influencer, om dagens ”skärm-samhälle”.

    Jag såg eventet med trollkarlarna på din instastory. När du filmade syntes det så tydligt att alla som var där stod med sina mobiler och filmade/fotade, troligen till sina kanaler, ingen tittade ”på riktigt”. I videon skulle trollkarlen precis genomföra ett trick och jag reagerade så starkt när jag hörde honom säga ”Titta noga nu, häng med”. Som att de faktiskt kände att ni inte gav dem någon uppmärksamhet, som just trolleri också kräver.

    Detta kanske visade en felaktig bild av eventet, men jag blev både nyfiken och lite illa till mods av detta. Ert jobb är ju att dokumentera ert liv till era följare, men känner du ibland att det blir för mycket, att du inte kan uppleva och vara i stunden? Jag känner i alla fall att mitt fokus alltid försämras när jag står med mobilen och filmar på en konsert, eller när jag fotar på en uppvisning och liknande. Brukar det finnas någon slags ”strategi” på era events, att alla tar bilder etc. och sedan lägger ner telefonerna och umgås, njuter av maten, lyssnar till musiken eller vad det än är som erbjuds? Eller om inte, upplever du ibland att folk mest sitter bakom sina skärmar och kanske inte riktigt uppfattat alla looks på catwalken, hört vad föreläsaren säger osv?

    Jag vet inte, det kanske bara är jag som störs av att hålla på med mobilen i ett viktigt moment, men jag känner i alla fall att jag helt förlorar det härliga i stunden av det.

    Obs! Detta är verkligen ingen kritik mot dig, jag förstår att det är ert jobb att dokumentera och jag har funderat på detta förut, under fashionweek tex, när man ser att ingen faktiskt tittar på modellerna utan ser genom sin kamera. Intressant bara att höra hur du tänker.

    Kram Kattis

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi