Bebisgos och kalasmiddag

God morgon!

Vilka mysiga dagar jag har haft den här veckan! Även om det har varit mycket också.

I onsdags efter jobbet hade vi Kalle och Johan över på middag. D lagade pasta, så drack vi gott vin och pratade hela kvällen. Så mysigt!

Igår bokade jag in spontanlunch med Amanda, Chloé och Annika (Amandas mamma). Det var 16 grader och sol så vi kunde sitta ute! Man får passa på, det är nog inte så många dagar kvar nu. Det här kanske till och med var sista utelunchen på ett halvår :'(. Kämpa Sverige.

Efter lunchen gick vi till parken en sväng innan jag stack vidare på jobb. När kvällen kom stod kalasmiddag på schemat! Vi firade MargauxThe Strand (restaurangen inne på Radisson Strand). Det var en sååå härlig och generös middag. God plockmat, trevligt sällskap, höga skratt och ordentliga skålar. Det bästa var när middagen avslutades med en gigantisk supertårta som var laktosfri!!! Halleluja. Så himla god var den – tack Daniel Lakatosz som var stjärnan bakom tårtan. Vid 22.30 tackade vi för oss och promenerade hemåt genom ett stjärnklart Stockholm.

Idag är det fredag, de gråa molnen ligger tätt över varandra och jag är ganska så slut i kroppen efter veckan. Ikväll vankas det middag hos Edita, ser fram emot god mat och tjejsnack för att avrunda den här veckan. Vi hörs lite senare – puss!

  1. Haha, måste bara kommentera på att mannen som serverar laktosfritt typ heeeeter laktos.
    Gjorde min dag.

    Trevlig helg Michaela! 🎉

  2. Hej! Skulle du kunna lista dina favoritviner? Jag brukar alltid fråga personalen på systemet om tips men eftersom ni verkar tycka om rödvin så skulle det vara roligt att veta vad ni dricker för något?

    Tack!

  3. Tack för en fin blogg och intressant läsning!
    Jag har en fråga angående ögonfransförlängning. Jag tycker verkligen dina fransar ser naturliga ut! Hur får du dina att se så naturliga och fina ut?
    Kramar Lina

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi